ПОСТИЖЕНИЯ
Болница „Свети Лазар“ с награда от списание "Великолепната Жена" за 2024 година

Болница „Свети Лазар“ с награда от списание "Великолепната Жена" за 2024 година

На 8 март 2024 година се проведе първата ГАЛА вечер на Великолепната Жена, посветена на международния ден на Жената.

Йордана Димитрова, основател на “Великолепната Жена” отправи своите благодарности и поздравления към гостите:
“Добре дошли на Първата ГАЛА вечер на Великолепната Жена, която се надявам да превърнем в традиция за всеки 8 Март. През последните години моята мисия е да върна на Света истинската ЖЕНА – женствена, грациозна, елегантна и вътрешно и външно. Дами, благословия и предизвикателство е да си истинска жена в съвремието ни. Бъдете жените на новото време – осъзнати, че държите огромна сила в ръцете си и можете да промените света към по-добро!

Награди

Създадено през 2022 година, списание „Великолепната Жена“ за кратко време успя да се наложи като любима онлайн медия за имидж и бранд представяне на Дамите, която се позиционира на първа страница при търсене в google.

На ексклузивното събитие бяха обявени и първите награди на списание “Великолепната Жена”. Отличия получиха 12 Дами взели участие в рубриките на списанието, статиите на който са събрали най-много четения и са привлекли вниманието на читателите.

  • Наградата в категория СПОДЕЛЕНО отиде при Акушеро-гинекологична болница „Свети Лазар“, отличието получи София Николова, която има месечна здравна рубрика в списанието ни, радваща се на голям интерес сред Дамите

„Свети Лазар“ е първата частна българска болница, основана още през 1999г. Оттогава и до ден днешен се стараят да осигуряват на пациентите си постоянно качество, спокойствие и комфорт. Независимо от обстоятелствата, грижата за отделния пациент и неговото семейство е в основата на тяхната мисия!

Вижте статиите в рубриката СПОДЕЛЕНО:
Рубрика СПОДЕЛЕНО

Какво е естетична гинекология и какво представлява Mona Lisa Touch лазера?

Лазервапоризацията - ефективното лечение за ранички на маточната шийка

Спонтанен аборт – причини, специфика и какво е лечението след него?

Оперативна и диагностична хистероскопия - кога и защо се прави?

Запазване и реконструкция на матката след премахване на туморни образувания
Бляскавата ГАЛА вечер се проведе в балната зала на Хотел InterContinental Sofia. Гостите на това елегантно събитие се насладиха на 4 степенно гурме меню, тематична украса и изискана музика на живо от саксофонист. Водеща на вечерта беше чаровната Десислава Авджиева, която е и първата Дама включила се в Клуб “Великолепната Жена”. Вечерта завърши с много танци и подаръци за всички Дами от партньорите на “Великолепната Жена”.

Снимки:Качество, Дизайн и Точност
Награди