За нас

За мен е удоволствие да Ви се представя!
Казвам се Йордана Димитрова и съм основател на „Великолепната Жена“.

В Академия Великолепната Жена създаваме вдъхновяващи програми, събития и Мастър Класове на теми - Етикет, Елегантност, Естетика и Емоционална интелигентност.

"Код ВЕЛИКОЛЕПНА" е първата по рода си трансформационна програма за Личен имидж и бранд.

Моята МИСИЯ е да върна на Света истинската жена - уверена, успешна, уникална, удовлетворена и ЖЕНСТВЕНА!

Ще Ви вдъхновя да се превърнете в Архитекти на собствената си Великолепна съдба!
Зад всяка успяла, уверена и изискана ЖЕНА,
стоят знания, умения и осъзнатост!

Йордана Димитрова
Експерт Личен Имидж и Бранд
Специалист по Етикет, Елегантност и
Емоционална интелигентност
За Йордана Димитрова
Йордана Димитрова е олицетворение на сбъднатата мечта на съвременната Жена - красива, успяла, реализирана и в личен и в бизнес план.

През 2012 г. получава короната за най-красива омъжена жена „Мисис България“, през 2015 г. е обявена за „Бизнес Дама на годината“ в категория Недвижими имоти, през 2017 г. е отличена като „БГ Модна Икона“ от Академията за Мода, през 2020 г. взима наградата „Бизнес Дама - Стил и Етикет“ от Business Lady Awards, а през 2023 г. е обявена за ЛИЧНОСТ - ВДЪХНОВИТЕЛ.

Все по-често името и се свързва с успех, красота, стил, класа, елегантност!
Йордана и съпругът и вярват в институцията брак и ден след ден градят съвместния си живот с желание, любов, постоянство и уважение един към друг.

Благословени са с момче Себастиян на 14 г. и момиченце Каролина на 9 г.

Животът им е бляскав и вълнуващ! Определяни са като една от най-елегантните и хармонични двойки – пример за семейни ценности и успешно партньорство!
Финансист по образование и с втора диплома по Маркетинг и Корпоративен мениджмънт към Open University of London, Йордана Димитрова от 20 години се развива в сферата на Недвижимите имоти и Инвестиционните проекти. Работила е в едни от най-големите български и чуждестранни холдинги.

Следват няколко години, в които заедно със съпруга си Галин Димитров, управляват семейна строително-инвестиционна компания, насочена към изграждане на бутикови жилищни сгради.

През 2020 г. Йордана Димитрова намира своето призвание в сферата на етикета, елегантността и емоционалната интелигентност. Специализира „Стил и Етикет" в Austrian Higher school of Etiquette и „Емоционална интелигентност" към Foundation for Developing Emotional Intelligence.

Създава Академия за личен имидж и бранд „Великолепната Жена", където чрез личен пример вдъхновява Дамите, дава им сила и увереност как да бъдат най-добрата версия на себе си!
Корици с Йордана Димитрова
Медиите за Йордана Димитрова
ИНСТАГРАМ
Последвайте Йордана Димитрова в Инстаграм, където Ви очакват интересни теми, съвети и предизвикателства!