За мен е удоволствие да Ви се представя!

Казвам се Йордана Димитрова и съм основател на „Великолепната Жена“!

С моя екип създаваме вдъхновяващи програми, събития и Мастър-класове на теми - Етикет, Елегантност и Емоционална интелигентност.

Нашата Мисия е да Ви дадем възможност да развиете Вашия Личен Имидж и Бранд и да се превърнете в Архитекти на собствената си Великолепна съдба!

Най-приятното следствие от създаването, развиването и утвърждаването на Личен Имидж и Бранд е, че дава възможност за около 30% по-висока заплата, цена на предоставяната услуга, продукт!

Всички ползваме счетоводители, зъболекари, фризьори.... и за тези, които имат силно изграден Личен Имидж и Бранд - сме готови да платим повече, нали?
"Зад всяка успяла, уверена и изискана жена,
стоят знания, умения и осъзнатост!
"


Йордана Димитрова
Експерт Личен Имидж и Бранд
Специалист по Етикет, Елегантност и
Емоционална интелигентност
За Йордана Димитрова:
Йордана Димитрова е олицетворение на сбъднатата мечта на съвременната Жена - красива, успяла, реализирана и в личен и в бизнес план.
През 2012 г. получава короната за най-красива омъжена жена „Мисис България“, през 2015 г. е обявена за „Бизнес Дама на годината“ в категория Недвижими имоти, през 2017 г. е отличена като „БГ Модна Икона“ от Академията за Мода, а през 2020 г. взима наградата „Бизнес Дама - Стил и Етикет“ от Business Lady Awards.

Все по-често името и се свързва с –
успех, красота, стил, класа, елегантност!
Йордана и съпругът и вярват в институцията брак и ден след ден градят съвместния си живот с желание, любов, постоянство и уважение един към друг.

Благословени са с момче Себастиян на 11 години и момиченце Каролина на 6 годинки.


Животът им е бляскав, динамичен и вълнуващ!

Определяни са като една от най-елегантните и хармонични двойки – пример за семейни ценности и успешно партньорство!

Йордана и съпругът и вярват в институцията брак и ден след ден градят съвместния си живот с желание, любов, постоянство и уважение един към друг.
Благословени са с момче Себастиян на 11 г.
и момиченце Каролина на 6 г.


Животът им е бляскав и вълнуващ!
Определяни са като една от най-елегантните и хармонични двойки – пример за семейни ценности
и успешно партньорство!


Финансист по образование и с втора диплома по Маркетинг и Корпоративен мениджмънт към Open University of London, Йордана Димитрова от 20 години се развива в сферата на Недвижимите имоти и Инвестиционните проекти. Работила е в едни от най-големите български и чуждестранни холдинги.

През последните години заедно със съпруга си Галин Димитров, управляват семейната строително-инвестиционна компания "АРКАДА Строй Инвест" - насочена към изграждане на бутикови жилищни сгради.

През 2020 г.Йордана Димитрова намира своето призвание в сферата на елегантността и личния бранд. Специализира „Стил и Етикет“ в Austrian Higher school of Etiquette и „Емоционална интелигентност“ към Foundation for Developing Emotional Intelligence.
Чрез личен пример вдъхновява Дамите, дава им сила и увереност как да бъдат най-добрата версия на себе си!През 2020 г. приема покана да бъде Ментор към Business Lady Club и създава Академия за Личен Имидж и Бранд - „Великолепната Жена“.
През 2020 г. Йордана Димитрова намира своето призвание в сферата на елегантността и личния бранд. Специализира „Стил и Етикет" в Austrian Higher school of Etiquette и „Емоционална интелигентност" към Foundation for Developing Emotional Intelligence.
Чрез личен пример вдъхновява Дамите, дава им сила и увереност как да бъдат най-добрата версия на себе си!


През 2020 г. приема покана да бъде Ментор към Business Lady Club и създава Академия за Личен Имидж и Бранд - „Великолепната Жена".
Медиите за Йордана Димитрова: