ПОСТИЖЕНИЯ
Healthix center с награда от списание "Великолепната Жена" за 2024 година

Healthix center с награда от списание "Великолепната Жена" за 2024 година

На 8 март 2024 година се проведе първата ГАЛА вечер на Великолепната Жена, посветена на международния ден на Жената.

Йордана Димитрова, основател на “Великолепната Жена” отправи своите благодарности и поздравления към гостите:
“Добре дошли на Първата ГАЛА вечер на Великолепната Жена, която се надявам да превърнем в традиция за всеки 8 Март. През последните години моята мисия е да върна на Света истинската ЖЕНА – женствена, грациозна, елегантна и вътрешно и външно. Дами, благословия и предизвикателство е да си истинска жена в съвремието ни. Бъдете жените на новото време – осъзнати, че държите огромна сила в ръцете си и можете да промените света към по-добро!

Награди

Създадено през 2022 година, списание „Великолепната Жена“ за кратко време успя да се наложи като любима онлайн медия за имидж и бранд представяне на Дамите, която се позиционира на първа страница при търсене в google.

На ексклузивното събитие бяха обявени и първите награди на списание “Великолепната Жена”. Отличия получиха 12 Дами взели участие в рубриките на списанието, статиите на който са събрали най-много четения и са привлекли вниманието на читателите.

Наградата в категория ТЕНДЕНЦИИ отиде при при Healthix center, отличието получи Нели Паева, която силно заинтригува читателите с темата: Какво е Биорезонанс и как решава нерешимите проблеми?

Нели Паева обича да се занимава с неща, с които можеш да се развиваш до безкрай. За нея мозъкът е едно безкрайно поле за изследване и изучаване! Тя е собственик на единствения по рода си център в България за изследване и трениране на мозъка „ХЕЛТИКС център“,използвайки апаратура за проследяване на постигнатия успех .

Вижте статията в рубриката ТЕНДЕНЦИИ:
Какво е Биорезонанс и как решава, нерешимите проблеми?

Интервю с ВЕЛИКОЛЕПНАТА Нели Паева
Бляскавата ГАЛА вечер се проведе в балната зала на Хотел InterContinental Sofia. Гостите на това елегантно събитие се насладиха на 4 степенно гурме меню, тематична украса и изискана музика на живо от саксофонист. Водеща на вечерта беше чаровната Десислава Авджиева, която е и първата Дама включила се в Клуб “Великолепната Жена”. Вечерта завърши с много танци и подаръци за всички Дами от партньорите на “Великолепната Жена”.

Снимки:Качество, Дизайн и Точност
Награди