ТЕНДЕНЦИИ

Какво е Биорезонанс и как решава, нерешимите проблеми?

В практиката все повече се налагат алтернативните методи за разрешаване на здравословни проблеми, базирани на честотно-резонансното излъчване. Методът става известен след първите успешни опити на д-р Р. Райф да излекува заболяване от рак в третия стадий, чрез честотно въздействие (още в 30-те години на миналия век). По-късно измерването на биопотенциала и на съпротивлението на тъканите в човешкия организъм е продължено от редица учени и лекари, сред които са Р. Фол, Ф. Морел, Шимел, Х. Кларк и други.
Какво представлява този вид диагностика и терапия, за да въздейства така изумително на възстановителните сили на организма?

Биорезонансната диагностиката се основава на изследвания от квантовата физика, които показват, че увредените клетки или органи излъчват променени електромагнитни вълни поради увреждания на ниво ДНК. Откриването на тези нарушени вълни и честоти се използват за диагностициране на болест или зараза, докато тяхното променяне в процес на терапия ги връща обратно към тяхната нормална честота и лекува организма. Всъщност тялото се самолекува.
Биорезонанасна диагностика
Какво показва диагностиката?

Тя дава информация за здравословното състояние на организма в настоящия момент и определя терапия, която да бъде според нуждите на индивида. Предимствата й пред лабораторните изследвания са, че методът е неинвазивен и безболезнен. Едно от основните предимства е възможността да се идентифицират неблагоприятните промени в ранните етапи, преди симптомите да станат очевидни и да засегнат и други системи. Чрез апаратурата се идентифицират:

 • Патогени (инфекции, вируси и паразити)
 • Хранителни дефицити (витамини и минерали)
 • Чувствителност (например химична токсичност и алергени)
 • Остри и хронични заболявания
 • Натоварване с токсични метали
 • Психо-емоционалното състояние
 • Сърдечно-съдова система
 • Белодробна система
 • Храносмилателна система
 • Пикочно-полова система
 • Ендокринна система
 • Имунна система
 • Костна система
 • Нервна система
За кого е подходяща терапията?

Апаратурата е абсолютно безопасна за човек, тъй като силата на излъчване от апарата е много малка (биопотенциалите имат съвсем незначително напрежение по сила те са същите както, ако говорим по микрофон или сме със слушалки на телефона си). Характеристиките на излъчването в процеса на терапия влияят благоприятно върху тъканите и органите на човешкото тяло.

Как протича диагностиката?

Поставят се електроди щипки (като тези, които се използват при кардиограма на сърцето) на ръцете и глезените и един електрод на челото, които измерват енергийните дължини на вълните, идващи от тялото.

В рамките на една диагностика може да се разгледа цялостното състояние на индивида и да се определи от какво се нуждае неговия организъм. Анализът ще покаже кои системи и органи са натоварени и не функционират правилно, причините за острите и хронични заболявания, нивото на интоксикация в организма и други. С тази информация се изготвя индивидуална терапия. На имейл получавате подробен доклад около 50 страници за вашето състояние.
Биорезонансна диагностика
Какво представлява терапията?
Смарт апарат / Smart
Показанията за назначаване на честотно-резонансната терапия са много обширни – от хронични кожни проблеми, ендокринни и хормонални разстройства, мигрени, остеопороза, артрит, до психосоматични проблеми, преумора, ревматизъм, отслабване на имунната система, алергии, болки, лошо зарастващи рани, след оперативни лечения, астма, бронхит, гастрит, язва и много други.

Когато има нарушения в постъпващите електрични сигнали, електроните на атомите, образуващи молекулярните решетки на различните тъкани, загубват своето магнитно поле. Така започва развитието на хроничните заболявания. Терапията позволява да се възстанови променения спин на електроните и да се възвърнат изначалните собствени магнитни свойства на атомите, молекулите и на клетките. По този начин се създават условия да се възстанови структурата на молекулната решетка и да започне процес на регенериране на тъканите в човешкия организъм. Тъй като различните тъкани притежават различни магнитни и електромагнитни свойства, при терапията протича укрепване на молекулните връзки в еднородните тъкани, а различните по състав тъкани се разделят.

Правилната работа на имунната система в нашия организъм зависи от състоянието на органите, тъканите, клетките и молекулите. Именно затова физичните свойства на молекулите, от които са изградени тъканите на органите, ще определят впоследствие качеството на всички биохимични процеси, необходими за нашия организъм. В честотно-резонансната терапия обект на въздействие са не клетките и органите, а атомите и техните съставни части.
Ефективност

Ефективността на честотно-резонансната терапия е много висока. На лечение чрез честотно-резонансните апарати се поддават дори такива заболявания, които много трудно се лекуват с класическите методи или въобще не се лекуват. Честотно-резонансната терапия е показала много впечатляващи резултати при лечението и на редица хронични заболявания. Проблемът със здравето на човека е в това, че той обикновено се обръща към лекаря във фазата на обостряне на заболяването. В клиниката премахват острите симптоми, но причинителите на заболяването остават.

Нели Паева - директор на Хелтикс Център / Healthix споделя своя опит с метода прилаган от няколко години в центъра:
Ще Ви разкажа, за лично преживяване с биорезонансния апарат. Най-малкият ми син, падна по стълбите и си разцепи веждата. Дълбоката и ужасяваща рана беше зашита в спешното и след 7 дни трябваше да се свалят конците. Стартирах с биорезонансна терапия за „бързо зарастване на рана“ и „отток“ до 5 минути след падането, като не спрях дори докато го преглеждаха в спешното. На 2 ден след провеждана денонощна терапия конците паднаха сами. Още на следващия ден оттокът спадна и окото изобщо не се затвори, както ме предупредиха, че ще стане. Но след 5 часова програма само за отток, не съм и изненадана. На 7-мия ден в спешното се чудеха къде са конците. Мога да разкажа за изумителни случаи, но този е моето лично преживяване, където има хирургическа намеса, освен това документирах всичко.
В Хелтикс център се занимаваме с изследване на зоните в мозъка, след което помагаме на клиентите си да развият пълния си потенциал, като стимулираме зоните, които не работят много добре. Използваме активно апаратурата за диагностика и апаратурите за терапия. С комбинациите от апаратури, които използваме постигаме много по-бързо желаните резултати. Помагаме на клиентите ни, да решат проблемите си, да постигнат целите си, да са здрави, да са успешни, мотивирани, концентрирани, да помнят по-добре, да развият таланти, да подобрят спортните си постижения, да се научат да балансират живота си, да изградят успешни отношения.
Нели Паева, Хелтикс център / Healthix
Дами, казвам се Нели Паева и съм собственик на единствения център България за изследване и трениране на мозъка с апаратура. Създавайки Хелтикс Център / Healthixпреди 10 години исках да помагам на хората да развиват себе си, както и да подобрят своето здраве по един иновативен начин. Аз самата съм плод на своя продукт. Непрекъснато уча и развивам себе си и съм постигнала всичко, което искам живота си. Имам трима сина и прекрасен съпруг. Притежавам пет образования – психология, педагогика, психотерапия, финанси и невротерапия. Свиря на два музикални инструмента, тренирам стрелба с лък и динамична стрелба с огнестрелно оръжие, активно рисувам, танцувам, грижа се за своето здраве. Развила съм себе си в почти всяка област, за които апаратурите ни в центъра са дали информация, че могат да бъдат подобрени.

Хелтикс Център / Healthix е единственият по рода си център в България, където човек може да се научи да управлява подсъзнанието и съзнанието си с помощта на апаратурата - електроенцефалограф.
Нашата мисия е да помогнем на повече хора, които искат да бъдат успешни, да видят кое им пречи тоест кои са центровете в мозъка им, които ги възпират да бъдат успешни, да постигат целите си, да имат мечтания живот, щастливо семейство или успешен бизнес, а защо не и всичките неща наведнъж?! Човешкият мозък крие неподозиран ресурс!

Мога да помогна и на вас да развиете всички зони в мозъка си така, че да разгърнете пълния си потенциал. Всеки може да сбъдне мечтите си, когато съзнанието и подсъзнанието се научат да си комуникират! За нас няма невъзможни неща!

За повече информация и контакти:
Нели Паева
Телефон: +359 889 77 99 90
Е-mail: paeva@biofeedback.bg
Facеbook: Healtix centre
www.biofeedback.bg

Автор: Нели Паева
Снимки: Личен архив
ЗДРАВЕ