VIP среща със звездата цигулар Чарли Сием


VIP ложа на "Великолепната Жена", с отделен достъп и най-добра акустика в залата.

VIP коктейл, среща и фотосесия с Чарли Сием след концерта.

22.01.2024 | 19:00 часа
гр.София, ул.Аксаков 1
Зала България
Чарли Сием на живо в София
Класически концерт на
най-красивия и виртуозен
цигулар Чарли Сием
 • Концерт
  Специално за софийската публика цигуларят е подбрал произведения на Брух, Сен Санс, Крайслер, Уилиамс, Паганини и Учителя Беинса Дуно / Петър Дънов. Той ще изпълни и собствената си творба Canopy.

  Чарли свири на цигулка Guarneri del Gesù от 1735 г., известна като „D'Egville", на която са свирили Паганини, Менухин и Оле Бул.
 • История
  Роден в Лондон, в семейството на един от най-заможните и влиятелни норвежки бизнесмени, Сием започва да свири на цигулка още от тригодишен, след като чува музика от Бетовен (Violin Concerto) изпълнена от известния цигулар Йехуди Менухин. По интересно стечение на съдбата, две десетилетия по-късно Сием ще свири на същата тази цигулка, която слуша за първи път като дете - цигулката на Менухин, като самата тя е гениално произведение на изкуството.
 • Модна Икона
  Чарли Сием е един от най-талантливите и популярни млади световни цигулари. С широки музикално-технически умения, с дълбок репертоар, включващ незабравими произведения на класически и по-модерни композитори като Бах, Бетовен, Паганини, Брамс, Елгар, Шостакович, Холоуей, Прокофиев и други, и с изключителни импровизаторски техники, Чарли Сием се счита за истинско олицетворение на модерния изпълнител на 21 век.

  Като истинска модна икона на своето поколение, Чарли Сием е посланик и рекламно лице на световни марки като Armani, Chanel, Dior, Dunhill, Hugo Boss.
Интервю с Чарли Сием
Ексклузивно интервю на Татяна ф. Педерсен с Чарли Сием, специално за „Великолепната Жена", само броени дни преди първия концерт на звездата в София.
Интервю
Видео
22.01.2024| 19:00 часа
гр.София, ул.Аксаков 1
Зала България
VIP среща със звездата цигулар Чарли Сием
Дрескод: Коктейл

Включва:
 • Класически концерт на Чарли Сием с оркестър „Симфониета" - София
 • Места във VIP ложа, с отделен достъп и най-добра акустика в залата
 • VIP коктейл и среща с Чарли Сием след концерта
 • Шампанско и вода
 • Фотограф
Събитието е отворено за Дами и Господа.

Бонус:
Възможност да присъствате на Официална вечеря с Чарли Сием, в тесен кръг, на тайно място след концерта. Заплаща се допълнително (150 лв.)

Местата се запазват с плащане на билета.
За допълнителна информация: 0877 44 2222