olive oil tasting

ДЕГУСТАЦИЯ НА ЗЕХТИН

Ексклузивно събитие за 12 Великолепни Жени!
Средиземноморско пътешествие в света на зехтина и здравословното хранене!

12.10.2022 | 17:00 - 20:00 часа
гр. София, бул. "Черни връх" 190
Магазин "Mediterranium"


ПРОГРАМА
ДЕГУСТАЦИЯ
В професионална дегустация ще опитате 4 първокласни занаятчийски зехтина, които заслужават Вашето внимание!
ПРЕЗЕНТАЦИЯ
Сомелиерът на зехтин, Анна Петкова - ще Ви запознае със Средиземноморската диета и начин на хранене!
ДЕЛИКАТЕСИ
Ще опитате селекция от колбаси и сирена, които се предлагат ексклузивно за България само в "Mediterranium"!
ВИНО
Очаква Ви ароматно Prosecco, свързано с историята за Ромео и Жулиета!
ДРЕСКОД
Облечете се в синьо или включете син елемент във визията си!
Кръгът на Великолепната Жена
Насладете се на вечерта
в компанията на 12 Великолепни Жени!
VIP
Ще получите VIP отстъпка на всичко в магазин "Mediterranium"!
Знаете ли:
По-добре да знаете и да не Ви потрябва, отколкото да не знаете и да Ви потрябва!
  • Можем ли да готвим топлинно със зехтин или е вредно?
  • Как да различим качествения от некачествения зехтин?
  • Как да избираме подходящия за нас/ястието зехтин?
  • Защо зехтинът от хилядолетия е наричан "течно злато"?
  • Могат ли децата да консумират зехтин?
  • Нефилтрираният зехтин, по-истински ли е?
  • Защо наричат зехтина "кехлибарен еликсир" за подмладяване, здраве и красота?
  • Защо екстра върджин зехтина се счита за супер мазнина и храна от природата?
Заповядайте на едно незабравимо зехтинено пътешествие, на което природните вкусове и аромати на Средиземноморието, ще Ви се разкрият в цялото си ВЕЛИКОЛЕПИЕ!


Йордана Димитрова
Експерт Личен Имидж и Бранд
Специалист по Етикет, Елегантност и
Емоционална интелигентност
Анна Петкова
Гост Лектор - Сомелиер на зехтин

Анна е завършила престижната програма на International Culinary Center и Olive Oil Times Education Lab в Ню Йорк.


Тя е пътешественик и ловец на вкусове, а нейна страст са автентични занаятчийски продукти, сезонната и местна храна, както и съчетаването на различни стилове и профили зехтин с храна.


От 2018 г. Анна развива своя образователна платформа, посветена на културата на храната и зехтина - My Pure Olive™. Тя е автор на книгата „Sun & Olive Oil – stories and recipes about fascinating flavors of the Mediterranean”, води своя месечна рубрика „Артишок и зехтин“ в Бакхус и е лектор за зехтин в кулинарната академия за професионални готвачи HRC Academy в София.


Анна е посланик на Средиземноморската диета и Интуитивна храна като философия на хранене и живеене.

Добре дошли в средиземноморието!
12.10.2022 | 17:00-20:00 часа
гр.София, бул.Черни връх 190
Магазин "Mediterranium"
ДЕГУСТАЦИЯ НА ЗЕХТИН
Дрескод: Елегантни в синьо
Включва:
  • Дегустация на 4 вида зехтин
  • Плата с гурме сирена и колбаси, хляб, десерт
  • Пенливо вино, вода
  • Презентация на тема "Средиземноморско пътешествие в света на зехтина и здравословното хранене!"
  • Фото и Видео заснемане

Бонус:
  • Подарък комплимент от "Mediterranium"
  • VIP отстъпка в магазин "Mediterranium"

Местата се запазват с плащане на куверта.
С натискането на Бутоните Вие се съгласявате с Общите условия и Политиката за поверителност на сайта.

За въпроси и допълнителна информация тел: 0877 44 2222 и email: info@velikolepnatajena.bg