ПОСТИЖЕНИЯ
White Dinner с награда от списание "Великолепната Жена" за 2024 година

White Dinner с награда от списание "Великолепната Жена" за 2024 година

На 8 март 2024 година се проведе първата ГАЛА вечер на Великолепната Жена, посветена на международния ден на Жената.

Йордана Димитрова, основател на “Великолепната Жена” отправи своите благодарности и поздравления към гостите:
“Добре дошли на Първата ГАЛА вечер на Великолепната Жена, която се надявам да превърнем в традиция за всеки 8 Март. През последните години моята мисия е да върна на Света истинската ЖЕНА – женствена, грациозна, елегантна и вътрешно и външно. Дами, благословия и предизвикателство е да си истинска жена в съвремието ни. Бъдете жените на новото време – осъзнати, че държите огромна сила в ръцете си и можете да промените света към по-добро!

Награди

Създадено през 2022 година, списание „Великолепната Жена“ за кратко време успя да се наложи като любима онлайн медия за имидж и бранд представяне на Дамите, която се позиционира на първа страница при търсене в google.

На ексклузивното събитие бяха обявени и първите награди на списание “Великолепната Жена”. Отличия получиха 12 Дами взели участие в рубриките на списанието, статиите на който са събрали най-много четения и са привлекли вниманието на читателите.

Наградата в категория ПАРТНЬОРИ отиде при при White Dinner, отличието получи Елена Спирина, която предостави специална оферта за Дамите от клуба, в резултат на което масата на Великолепната Жена на White Dinner беше от 50 човека

Концепцията за „изискан градски пикник в бяло“ White Dinner се провежда в над 70 държави, в градове като Париж, Ню Йорк, Барселона и др. В България форматът е познат с мотото си „Тайно място. Тайна среща. Бяла вечеря.“ и събира около 500 човека всяка година на тайна локация в град София.

Вижте рубрика ПАРТНЬОРИ:
Рубрика ПАРТНЬОРИ

White Dinner 2023 - ВЕЛИКОЛЕПИЕ в бяло на изискан градски пикник

Интервю с ВЕЛИКОЛЕПНАТА Елена Спирина
Бляскавата ГАЛА вечер се проведе в балната зала на Хотел InterContinental Sofia. Гостите на това елегантно събитие се насладиха на 4 степенно гурме меню, тематична украса и изискана музика на живо от саксофонист. Водеща на вечерта беше чаровната Десислава Авджиева, която е и първата Дама включила се в Клуб “Великолепната Жена”. Вечерта завърши с много танци и подаръци за всички Дами от партньорите на “Великолепната Жена”.

Снимки:Качество, Дизайн и Точност
Награди