ПОСТИЖЕНИЯ
Нели Паева с награда за Развитие и иновации от Business Lady

Нели Паева с награда за Развитие и иновации от Business Lady International Awards

За тринадесета поредна година бяха връчени годишните награди на списание и клуб Business Lady. Отличията се дават за най-голям принос на българската делова жена в различни категории.

В категория "Мениджмънт, устойчивост и иновации" - Нели Паева, изпълнителен директор, "Биофийдбек" ЕООД, получи приз за РАЗВИТИЕ И ИНОВАЦИИ.
Нели Паева
„Преди всичко тази награда е оценка за професионализма на екипа на Healtix Center. Но е ценна за мен, защото показва колко е важна ролята на жените в бизнеса и иновациите в 21 век. Затова искам да благодаря на списание и клуб "Business Lady", че прави постиженията на представителите на т.нар. нежен пол по-видими в българското общество“, сподели Нели Паева, взимайки статуетката.

Наградите целят да се даде гласност на успешните управленски модели, ефективните бизнес практики и адекватно развитие на човешкия капитал, като по този начин се поощри женското предприемачеството сред българската общественост.
Нели и Мартин Паеви
Събитието се състоя на 26 април, в Гранд хотел Милениум, който посрещна близо 150 личности от бизнес средите, политиката, културата и приятели на списанието. Официалната церемония, която внушително откриха 40 класически музиканти (част от оркестър „Симфониета Видин”), беше финала на двудневна международна дамска бизнес конференция – Business Lady Excellence. В конференцията участваха близо 35 лектори от Европа и Балканите, които споделиха своя опит и добри практики пред над 200 гости.
Вижте Нели Паева на корицата на списание "Великолепната Жена":
Интервю с ВЕЛИКОЛЕПНАТА Нели Паева

Снимки:Качество, Дизайн и Точност
Награди