НОВИНИ

Дамите от Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена гостуваха на Карада Бюти Студио

Дамите от Великолепната Жена бяха сред първите гости на Karada Beauty Studio, най-новото място за красота в София. Домакините пренесоха Дамите на европейската премиера на EXION - последната иновация в света на естетиката, осигуряваща най-съвременните и модерни процедури за Вашето лице и тяло!
Karada Beauty Studio посрещнаха Дамите с шампанско, безупречен кетъринг и разбира се подаръци.

Една от Дамите си тръгна с подарък процедура на стойност 500 лв, а другите се възползваха от Коледните оферти в Карада Бюти Студио и закупиха пакетни процедури.

Възползвайте се и Вие от отстъпки до 50% - Коледни оферти в Карада Бюти Студио.
КARADA – означава на японски „Тяло“. Японците са известни със своята философия за съхраняване на здраво тяло, ум и дух. Това е нацията с най-много дълголетници и хора без наднормено тегло. А как всъщност го постигат?
Ние в Бюти Студио Карада вярваме, че е важно да предлагаме най-ефективните и модерни методи за подобряване на естетичното и физикално състояние на нашите клиенти. Ето защо избрахме да работим с утвърдени и изпитани технологии, които нямат аналог на пазара. Чрез нашето партньорство с наложили се на пазара и признати технологични компании, ние осигуряваме на клиентите си бързи и максимални резултати в областта на лицето и тялото. Системите, с които бюти студио Карада работи са известни със своята ефективност и надеждност и ние сме горди да ви представим предимствата им.
НОВИНИ