ПАРТНЬОРИ
Коледни оферти в Карада Бюти Студио с отстъпки до 50% за пакетни процедури

Коледни оферти в Карада Бюти Студио с отстъпки до 50% за пакетни процедури

КARADA – означава на японски „Тяло“. Японците са известни със своята философия за съхраняване на здраво тяло, ум и дух. Това е нацията с най-много дълголетници и хора без наднормено тегло. А как всъщност го постигат?

Ние от Бюти студио Карада вярваме, че дори в забързаното ежедневие, всеки има право на грижа за своят външен вид. Ние сме посветени на това да подобрим вашата естествена красота и физическо състояние, чрез нашите специализирани неинвазивни естетични и физиотерапевтични процедури. Нашият екип професионалисти се ангажира да ви предостави услуги с най-високо качество, използвайки доказано най-ефективното и иновативно високотехнологично оборудване.
Дами, за нас ще бъде удоволствие да Ви предоставим специална отстъпка от 30% до над 50% за пакетни процедури:

  • Първи пакет "Slim Fit" - 10 процедури ONDA COOLWAVES +1процедура MEZO FIT ИЛИ PRIMALUCE (по избор на клиента) - 480 лв.

  • Втори пакет "Be fit" - 4 процедури EMSCULPT + 3 процедури MEZO FIT - 1960 лв.


  • Четвърти пакет "Елексир на младостта" - 1 процедури EXION FACE RF + 1 терапия Natura Bisse (Citrus Vita Essence, Perfect Skin, Diamond Luminous, 3D Collagen Shock) - 300 лв.

Коледа с NATURA BISSE

  • 3 терапии – Citrus Vita Essence - 300 лв.

  • 3 терапии – Perfect Skin300 лв.

  • 3 терапии – Diamond Luminous400 лв.

  • 3 терапии – 3D Collagen Shock400 лв.

Може да запазите час за избраният от Вас пакет в сайта на Бюти студио Карада или на телефон 089 338 8409
Отстъпката е валидна през целия месец Декември!
В Бюти студио Карада вярваме в това, че е важно да предлагаме най-ефективните и модерни методи за подобряване на естетичното и физикално състояние на нашите клиенти. Ето защо избрахме да работим с утвърдени и изпитани технологии, които нямат аналог на пазара. Чрез нашето партньорство с наложили се на пазара и признати технологични компании, ние осигуряваме на клиентите си бързи и максимални резултати в областта на лицето и тялото. Системите, с които бюти студио Карада работи са известни със своята ефективност и надеждност и ние сме горди да ви представим предимствата им.

Очакваме Ви!
За повече информация:
Karada Beauty studio
E- mail: studio@karada.bg
Facebook: Karada Beauty Studio
Instgaram: Karada Beauty Studio
www.karada.bg
Красота