ПРЕПОРЪЧВАМЕ
Atrium Sofia

ТОП 10 любими зали, офиси и апартаменти в ATRIUM Sofia

Великолепната Жена препоръчва ATRIUM Sofia

АТРИУМ – един градски оазис в сърцето на София. Разпростирайки се върху 4000 кв.м, пространството разполага с Зали за събития, CoWorking пространства и офиси, както и ATRIUM Boutique Hotel Sofia - луксозни хотелски апартаменти с великолепни градини на покрива.

На едно и също място можете да работите, почивате и да организирате срещите и събитията си!
Великолепната Жена знае, че всеки бизнес е просто идея как да направиш живота на хората по-добър.
Йордана Димитрова, Великолепната Жена
Здравейте, казвам се Йордана Димитрова и съм специалист по етикет, елегантност, естетика и емоционална интелигентност.

Основател съм на Великолепната Жена.

Често ме питат откъде, какво си купувам, кои места посещавам, как успявам да изглеждам великолепно, какво избирам за дома си, за работата си...?

Днес ще Ви споделя моите любими зали, офиси и апартаменти в ATRIUM Sofia, които избирам за събития на "Великолепната Жена".

За Дамите от "Великолепната Жена" има 15% отстъпка с кодова дума: ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА.

1.Atrium Hall

Цена: 290 лв. - 650 лв. без ДДС
Едно впечатляващо място в историческия център на София от100 кв. м, с високи тавани и френски сводести прозорци, кадифени завеси и под с мокет, пространството има винтидж чар и уют.
Вижте повече тук

2.City Hall

Цена: 260 лв. - 590 лв. без ДДС
Съчетава елементи от съвременен, модерен и индустриален дизайн върху 80 кв. м. С мека визия и удобни столове, сетивна връзка между хората, градския пейзаж и естествената среда.
Вижте повече тук

3.Visionary Space Hall

Цена: 190 лв. - 420 лв. без ДДС
Оборудван с правоъгълна маса и 2 кръгли маси, удобни конферентни столове, телевизор, флипчарт, магнитна дъска, интелигентна система за осветление, високоскоростен WiFi и удобства за кафе пауза.
Вижте повече тук

4.Atrium Balcony Lounge

Цена: 390 лв. - 750 лв. без ДДС
Истински градски оазис в сърцето на София – 180 кв.м. с повече от 200 естествени растения. Идеалното място за развлекателни срещи, коктейл или градинско парти дори през зимата.
Вижте повече тук

5.Office Arc-en-Ciel

Цена: 280 лв. без ДДС
Елегантен и изискан дизайн, разполага с дизайнерски столове, бюра, работна маса, пуфове за релакс, подходящ е за до 10 човека.
Вижте повече тук

6.Urban Jungle office

Цена: 140 лв. без ДДС
Това работно пространство с цветна зебра на стената е идеално за артистични хора, максумим 5 на брой, които искат да избягат от градското сиво настроение.
Вижте повече тук

7.Coworking Green Desks

Цена: 20 лв. без ДДС
Това работно пространство с цветна зебра на стената е идеално за артистични хора, максумим 5 на брой, които искат да избягат от градското сиво настроение.
Вижте повече тук

8.Moon suit

Цена: 329 лв.
Базиран на цветовете на Луната, Слънцето и Земята, с лека комбинация от лунни и земни тонове, едно луксозно място за релакс. Устойчивата концепция, естествените стайни растения и частната градина на покрива ви дават усещането, че сте в истински градски оазис. Апартаментът е разположен на 3 нива и над 160 кв.м.
Вижте повече тук
MOON | Luxury Garden Suite

9.City suit

Цена: 359 лв.
Усетете духа на Лондон Сити, съвременен дизайн с емблематични декорни елементи от британския стил са използвани за създаване на уникална атмосфера в CITY suite – просторен и светъл отворен пентхаус. Апартаментът разположен на 3 нива с площ над 160 кв.м.
Вижте повече тук
CITY | Luxury Garden Suite

10.Частна градина на покрива

Цена: 329 лв.
Някои от апартаментите в ATRIUM Boutique Hotel Sofia разполагат с частна градина на покрива, която Ви помага да се насладите на спиращата дъха гледка към града и планината от покрива на вашия апартамент!
Зали Хотел