НОВИНИ

Коледно ВЕЛИКОЛЕПИЕ Diamonds & Champagne


Коледно парти на "Великолепната Жена"! Дамите събраха над 10 000 лева за благотворителната кауза на събитието "Да помогнем на Веси за лечението и!"


Една бляскава парти вечер с музика, диаманти, шампанско и много подаръци!


Събитието се проведе в уютната обстановка на най-новия градски оазис в сърцето на София - Atrium Sofia.


Дамите се насладиха на Златното шампанско - "Österreich Gold" с 23 каратови златни частици от Avexim.
Изненадата на вечерта бяха Диамантите от SSG, които Дамите откриха в чашите си за шампанско! Една късметлийка си тръгна с истински Диамант!
Певиците Цвети Радойчева и Йоанна Драгнева, изпълниха едни от най-красивите си песни! И двете Дами са част от нашата елегантната общност "Клуб Великолепната Жена".Йоанна Драгнева и Цвети Радойчева


Всички Дами бяха спазили Дрескода на събитието - коктейлни бляскави тоалети! Тематична празнична украса допълваше празничното настроение!


По време на събитието се проведе Благотворителна кампания в подкрепа на една от нашите Великолени Дами. Усмихнатата и лъчезарна Веселка Крачунова (адвокат и моден дизайнер) е в болница в Турция и всички се молим и надяваме да пребори рака и да се завърне при своя малък 6 год. син Денис. Досега семейството се справяше с медицинските разходи, но и предстои поредната операция.


Бяха събрани 7070 лв, които вече са внесени в сметката на Веси, която майка ѝ е направила за лечението. Към кампанията се присъединха и други Дами от "Кръгът на Великолепната Жена" и така бяха събрани общо над 10 000 лева.

Можете да помогнете и Вие:
BG95CECB979040G2750000

Цеца Петкова Минкова


Дамите изпратиха целувки на Веселка:


Дамите в "Клуб Великолепната Жена"


В благотворителната томбола се включиха много Дами и партньори с добри сърца. И както подобава на празник - всички си тръгнаха с подаръци!Поканете великолепието в живота си! Животът е бижу, което блести в компанията на другите!

Йордана Димитрова
Експерт Личен Имидж и Бранд

ВИДЕО от събитието:Вижте какви Събития предстоят:
ЕКСКЛУЗИВНИ СЪБИТИЯ НА ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА

Снимки и видео: 
Качество Дизайн и Точност


НОВИНИ