ПОСТИЖЕНИЯ

Йордана Димитрова отличена като Личност ВДЪХНОВИТЕЛ на Business Lady Awards

За тринадесета поредна година бяха връчени годишните награди на списание и клуб Business Lady. Отличията се дават за най-голям принос на българската делова жена в различни категории.

В категория лидерство - Йордана Димитрова, основател на Академия "Великолепната Жена" получи приза за ЛИЧНОСТ-ВДЪХНОВИТЕЛ.
Йордана Димитрова е Експерт по Личен Имидж и Бранд и създател на Академия “Великолепната Жена”. Тя е специалист по етикет, елегантност и емоционална интелигентност. Нейната емблематична програма “Код ВЕЛИКОЛЕПНА” вдъхновява жените да превърнат успеха, елегантността и удовлетворението - в навик.

„Код ВЕЛИКОЛЕПНА“ е първата по рода си трансформационна програма за личен имидж и бранд на съвременната жена, която постепенно прераства в общност от Дами от различни градове и държави. През 2022 г. Йордана Димитрова допълва с онлайн медия „Лайфстайл на Великолепната Жена“, а през 2023 г. и с преподавателска програма за специалисти, които биха искали да се развиват в тази сфера.

Дамите, преминали програмата, споделят, че животът им се дели на ДО и СЛЕД „Великолепната Жена“.
Събитието се състоя на 26 април, в Гранд хотел Милениум, който посрещна близо 150 личности от бизнес средите, политиката, културата и приятели на списанието. Официалната церемония, която внушително откриха 40 класически музиканти (част от оркестър „Симфониета Видин”), беше финала на двудневна международна дамска бизнес конференция – Business Lady Excellence. В конференцията участваха близо 35 лектори от Европа и Балканите, които споделиха своя опит и добри практики пред над 200 гости.
Вижте Йордана Димитрова на корицата на списание "Великолепната Жена":
Интервю с ВЕЛИКОЛЕПНАТА Йордана Димитрова

Снимки:Качество, Дизайн и Точност
Награди