ПОСТИЖЕНИЯ
Силвия Томова с награда за Устойчиво развитие в кредитното просредничество

Силвия Томова с награда за Устойчиво развитие в кредитното посредничество

За тринадесета поредна година бяха връчени годишните награди на списание и клуб Business Lady. Отличията се дават за най-голям принос на българската делова жена в различни категории.

В категория "Мениджмънт, устойчивост и иновации" - Силвия Томова, основател и изпълнителен директор, "Привилидж Консултинг Сървисиз" (Privilege Consulting Services) получи приз за УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ в кредитното посредничество.
Силвия Томова, Privilege Consulting Services
„Престижната статуетка е поредното доказателство за мен, че експертизата, опитът и премислените рискове са правилната формула в изграждането на доверие и дългосрочни отношения с клиенти и бизнес партньори“, сподели Силвия Томова по време на церемонията по награждаването.

Отличията се връчват за най-голям принос на българската делова жена в различни категории от обществения живот, бизнеса и медиите, като целят да се даде гласност на успешните управленски модели, ефективните бизнес практики и адекватно развитие на човешкия капитал. ​
Силвия и Владислав Томови
Събитието се състоя на 26 април, в Гранд хотел Милениум, който посрещна близо 150 личности от бизнес средите, политиката, културата и приятели на списанието. Официалната церемония, която внушително откриха 40 класически музиканти (част от оркестър „Симфониета Видин”), беше финала на двудневна международна дамска бизнес конференция – Business Lady Excellence. В конференцията участваха близо 35 лектори от Европа и Балканите, които споделиха своя опит и добри практики пред над 200 гости.
Вижте Силвия Томова на корицата на списание "Великолепната Жена":
Интервю с ВЕЛИКОЛЕПНАТА Силвия Томова

Снимки:Качество, Дизайн и Точност
Награди