НОВИНИ

Брънч ВЕЛИКОЛЕПИЕ & Networking в ресторант Ador

Ексклузивно събитие за Дамите от кориците на списание “Великолепната Жена”!

Най-новото гастрономическо бижу на София - ресторант ADOR, впечатли Дамите с уникален неделен брънч за ценители. Менюто включваше различни морски деликатеси, подбрани италиански и български ястия, карвинг на живо със специално селектирани меса, а-ла-карт зона на главния готвач и десертен бар със сладки изкушения.
Брънч, ресторант Адор
Брънч, ресторант Адор
Брънч, ресторант Адор
Брънч, ресторант Адор
Йордана Димитрова разказа за Брънч Етикета, докато петзвезден екип от професионалисти се грижеше за уникалното изживяване на гостите. Барман с подвижен бар приготвяше на място коктейли за Дамите. За любителите на лукса имаше и хайвер зона с отбрана селекция френско шампанско. А за специалната атмосфера на събитието допринесе и музикалната програма на живо.

Прочетете статията:
Удоволствието наречено брънч - какъв е етикета и дрескода?
Брънч, ресторант Адор
Брънч, ресторант Адор
Брънч, ресторант Адор
Благодарим на нашите партньори - SSG Jewelry, които изненадаха Дамите с 3 диаманта на колие, а от SALON Natalia Milanova подариха 3 процедури за красота!
Всички Дами бяха спазили Дрескода на събитието - пролетно Брънч Великолепие! Един прекрасен ден, в компанията на Великолепни Жени, с любезното домакинство на най-екслузивния брънч в България - Brunchic Sunday ADOR
НОВИНИ