ПОСТИЖЕНИЯ
Мирослава Велева-Радкова с награда от списание "Великолепната Жена" за 2024 година

Мирослава Велева-Радкова с награда от списание "Великолепната Жена" за 2024 година

На 8 март 2024 година се проведе първата ГАЛА вечер на Великолепната Жена, посветена на международния ден на Жената.

Йордана Димитрова, основател на “Великолепната Жена” отправи своите благодарности и поздравления към гостите:
“Добре дошли на Първата ГАЛА вечер на Великолепната Жена, която се надявам да превърнем в традиция за всеки 8 Март. През последните години моята мисия е да върна на Света истинската ЖЕНА – женствена, грациозна, елегантна и вътрешно и външно. Дами, благословия и предизвикателство е да си истинска жена в съвремието ни. Бъдете жените на новото време – осъзнати, че държите огромна сила в ръцете си и можете да промените света към по-добро!

Награди

Създадено през 2022 година, списание „Великолепната Жена“ за кратко време успя да се наложи като любима онлайн медия за имидж и бранд представяне на Дамите, която се позиционира на първа страница при търсене в google.

На ексклузивното събитие бяха обявени и първите награди на списание “Великолепната Жена”. Отличия получиха 12 Дами взели участие в рубриките на списанието, статиите на който са събрали най-много четения и са привлекли вниманието на читателите.

  • Наградата в категория ПЪТЕШЕСТВИЯ отиде при Великолепната Мирослава Велева-Радкова, която през последните 2 години обикаля Света и споделя с нас своите екзотични преживявания

Мирослава е вдъхновяващ писател, мозъчен треньор и успешна Бизнес Дама. Притежава над 22 годишен международен опит в сферата на Бюти индустрията. Автор е на редица програми за трансформация на мисленето, които базира на личния си опит и промяна през изминалите няколко години. Сваля повече от 40 кг и се превръща в пример и вдъхновение за много жени.

Вижте рубриката ПЪТЕШЕСТВИЯ:
Рубрика ПЪТЕШЕСТВИЯ

Интервю с ВЕЛИКОЛЕПНАТА Мирослава Велева-Радкова
Бляскавата ГАЛА вечер се проведе в балната зала на Хотел InterContinental Sofia. Гостите на това елегантно събитие се насладиха на 4 степенно гурме меню, тематична украса и изискана музика на живо от саксофонист. Водеща на вечерта беше чаровната Десислава Авджиева, която е и първата Дама включила се в Клуб “Великолепната Жена”. Вечерта завърши с много танци и подаръци за всички Дами от партньорите на “Великолепната Жена”.

Снимки:Качество, Дизайн и Точност
Награди