НОВИНИ
Йордана Димитрова с отличие за Вдъхновяваща личност от Bright Awards 2023

Йордана Димитрова с отличие за Вдъхновяваща личност от Bright Awards 2023

Winter Bright Awards 2023 има за цел да отличи най-успешните, най-иновативните и най-вдъхновяващите компании и марки в страната.Главен организатор на събитието е Балканска Медийна Асоциация, с подкрепата на Министерство на Туризма и Народното събрание.

Церемонията се провежда в помощ на жени с репродуктивни проблеми, един толкова важен и наболял въпрос в България, където повече от 200 000 жени имат нужда от инвитро процедури.

Сред наградените е и Йордана Димитрова, която беше отличена като ВДЪХНОВЯВАЩА ЛИЧНОСТ за дейността си във Великолепната Жена.
Йордана Димитрова е Експерт по Личен Имидж и Бранд и създател на Академия “Великолепната Жена”. Тя е специалист по етикет, елегантност и емоционална интелигентност. Нейната емблематична програма “Код ВЕЛИКОЛЕПНА” вдъхновява жените да превърнат успеха, елегантността и удовлетворението - в навик.

Код ВЕЛИКОЛЕПНА е първата по рода си трансформационна програма за личен имидж и бранд на съвременната жена, която постепенно прераства в общност от Дами от различни градове и държави. През 2022 г. Йордана Димитрова допълва с онлайн медия „Лайфстайл на Великолепната Жена“, а през 2023 г. и с преподавателска програма за специалисти, които биха искали да се развиват в тази сфера.

На събитието присъстваха над 20 Дами от Великолепните Жени в Клуба. Дамите, преминали програмата, споделят, че животът им се дели на ДО и СЛЕД „Великолепната Жена“.
Вижте Йордана Димитрова на корицата на списание "Великолепната Жена":
Интервю с ВЕЛИКОЛЕПНАТА Йордана Димитрова

Снимки:Качество, Дизайн и Точност
НОВИНИ