НОВИНИ

Тайната таблица за красота на ВЕЛИКОЛЕПНАТА жена


В най-женския месец Март се проведе поредната обща среща на дамите от Менторската програма на Business Lady club, където Менторите Йордана Димитрова и Станислава Павлова представиха темата "Елегантност & Красота".
Йордана Димитрова от "Великолепната Жена" предизвика дамите с попълването на "Таблица на красотата", след което разказа как да подчертаваме красотата си и как да неутрализираме недостатъците:

"ДА БЪДЕШ ЕЛЕГАНТНА
- на първо място, това означава да познаваш себе си, а това изисква известни размисли и изследвания над личността си! Следователно красива, но не много умна жена никога не може да стане елегантна! Тя ще носи дрехи, които са завладяли въображението й, по последна мода, но без дори да се старае да ги адаптира към своя гардероб, фигура и начин на живот.
За да може една личност да бъде хомогенна част от обществото, без да загуби собствената си индивидуалност – е нужна сила на характера!"Въпрос: Знаете ли каква е разликата между Красивата жена и Елегантната жена?
Отговор: Елегантната жена познава своите най-силни страни във външния си вид и ги показва всеки ден, при всеки удобен случай! Тя познава добре и своите недостатъци и умело ги прикрива!

Йордана Димитрова
Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална интелигентност

Станислава Павлова от "SHIMANI" - висококачествена българска козметика, представи "20 основни грешки, които да избягваме в грижата за кожата си!" Някои от дамите си тръгнаха и със специални подаръци.


Общата среща по традиция завърши с много веселие и приказки по женски над чаша вино, в уютната обстановка на Дом "Домисил".

Натиснете, за да проверите кога е следващата дата за:
ДАМСКО СОАРЕ & МАСТЪР КЛАС - ПОЛЕЗНИ ПРАКТИКИ

Домакин: Дом за фотосесии и събития "Домисил"
Снимки: Пламен Колев, Хайлайф.

НОВИНИ