ПОСТИЖЕНИЯ
Вержиния Иванова с престижна награда от "Business Lady"

Вержиния Иванова с престижна награда от Business Lady International Awards

За тринадесета поредна година бяха връчени годишните награди на списание и клуб Business Lady. Отличията се дават за най-голям принос на българската делова жена в различни категории.

В категория "Здравеопазване" - Вержиния Иванова, финансов директор на МБАЛ "Лайф Хоспитал" ЕООД, получи приз за развитие в сферата на ЗДРАВНИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ.
Лъчезар Петков и Вержиния Иванова
Вержиния Иванова, финансов директор
Нагрдата бе връчена от Лъчезар Петков, бивш посланик на Република България в САЩ, директор на дирекция „Интернационализация на малки и средни предприятия”, към Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия”.

Наградите целят да се даде гласност на успешните управленски модели, ефективните бизнес практики и адекватно развитие на човешкия капитал, като по този начин се поощри женското предприемачеството сред българската общественост.

Вержиния Иванова сподели, че за нея е голяма чест да е една от отличените Дами. В панела „Здравеопазване“ тя получи награда в категория „Развитие в сферата на здравните заведения”, като финансов директор на МБАЛ “Лайф Хоспитал” ЕООД. Наградата е за най-голям принос на българската жена в бизнеса и обществото.
Събитието се състоя на 26 април, в Гранд хотел Милениум, който посрещна близо 150 личности от бизнес средите, политиката, културата и приятели на списанието. Официалната церемония, която внушително откриха 40 класически музиканти (част от оркестър „Симфониета Видин”), беше финала на двудневна международна дамска бизнес конференция – Business Lady Excellence. В конференцията участваха близо 35 лектори от Европа и Балканите, които споделиха своя опит и добри практики пред над 200 гости.
Вижте Вержиния Иванова на корицата на списание "Великолепната Жена":
Интервю с ВЕЛИКОЛЕПНАТА Вержиния Иванова

Снимки:Качество, Дизайн и Точност
Награди