FitLine Optimal-Set

212,80
лв.
266,00
лв.
Най-добрите екстракти от висококачествени плодове, плодове, зеленчуци, билки и подправки, които ви предлагат смес от полифеноли и витамини.

Решение 2 в 1, което осигурява необходимата енергия и концентрация, като същевременно помага на имунната ви система да функционира нормално!

Съдържа разтворими и неразтворими фибри от плодове, зеленчуци и зърнени култури, както и живи млечнокисели бактерии (L. reuteri, L. acidophilus) и уникална комбинация от биоактивни микроелементи като витамини и микроелементи.

Изключителна концепция за транспортиране на хранителни вещества (NTC®) поддържа оптимално усвояване на хранителни вещества

Богат на витамин С - помага за поддържане на нормалното функциониране на имунната система, увеличава усвояването на желязо и спомага за намаляване на умората и умората.

Богат на витамин В6 - допринася за нормалния енергиен метаболизъм. С витамин В2 (рибофлавин) и В3 (ниацин) - помагат за намаляване на умората. Витамин В6 (пиридоксин), витамин В12 (кобаламин) и витамин С - допринасят за нормалната психологическа функция.

Разтворете съдържанието на сашето (15 g) в 180 ml вода.
Една порция (1 саше) на ден.