СПОДЕЛЕНО
Мирослава Велева-Радкова и хранителната добавка Mira's Keto Berry

Хранителната добавка Mira's Keto Berry, която ще Ви помогне да промените живота си

Срещаме се с Мирослава Велева-Радкова - писател, сертифицирам женски треньор, НЛП мастер, международен коуч и говорител, вдъхновяващ трансформационен лидер, която ще ни разкаже повече за своята трансформация и нейната авторска хранителна добавка Mira's Keto Berry.
Мирослава Велева-Радкова
Мирослава разкажи ни малко повече как се роди идеята да създадеш своя собствена хранителна добавка?
През годините съм тествала множество хранителни добавки, по пътя в борбата ми с наднорменото тегло. След месеци проучване на популярни и работещи натурални съставки стигнах до извода, че съчетанието от три, сами по себе си популярни продукта, биха били вълшебното хапче за което всяка жена мечтае.
И ще Ви разкажа най-ярките преимущества на всяка от тях, които избрах да включа в моето червено бижу. За тези, за които изящната визия е приоритет, Mira's Keto Berry е една ТОП находка по пътя към Вашата цел:
Мирослава Велева-Радкова
Разкажи ни кои са вълшебните съставки в хранителната добавка Mira's Keto Berry?
Номер едно в състава са Малиновите кетони. Те съдействат за ефективно намаляване на теглото чрез ускоряване на метаболизма. С тяхна помощ се задейства механизмът за топене на натрупаните мазнини. Освен за отслабване, малиновите кетони имат и други ползи: потискат апетита и чувството за глад, подобряват имунитета, защитават черния дроб, дават енергия и борят умората. Не съдържат глутен и лактоза.

Втората натурална съставка е добре познатият и популярен Джинджифил, който оказва диуретичен ефект, стимулира извеждането на задържаните течности и предпазва от възпаления.

Третата все още не толкова позната, но пък много ефективна съставка се нароча Бентонит. Това е инересен природен продукт, който има естествени находища в България и е познат още като смектит.
Третата съставка на твоя продукт е Бентонит, би ли ни разказала какви точно са неговите предимства?

Неговите предимства са наистина много:

  • Подпомага процесите на детоксикация
  • Помага при загуба на тегло
  • Предпазва от бактериални инфекции
  • Подпомага храносмилателните и дихателните процеси
  • Помага за лечение на кожни заболявания
  • Подпомагане на здравето на зъбите
  • Доставяне на хранителни вещества
С какво се отличава продукта Mira's Keto Berry?

Тези три невероятни дори сами по себе си съставки, аз избрах да смеся в един уникален продукт, който няма аналог на пазара. В комбинация с повече вода (минимум 2 литра на ден) или за още по-силно и бързо действие с Кangen water и повече ходене пеша, за 3-5 месеца Ви гарантирам видими и удовлетворяващи промени във вашата фигура. Може да видите на снимката по-долу моята промяна.
Мирослава Велева-Радкова
Дами, ако се вдъхновихте да я изпробвате Mira's Keto Berry ми пишете на лично съобщение за повече информация и поръчка.

За първите десет поръчали ще има подарък 30 минутна консултация с мен, за да разберете как аз постигнах тези резултати. Също така специално за Вас предоставям промокод за 10% отстъпка: VELIKOLEPNA10
Хранителната добавка Mira's Keto Berry
За повече информация:
Мирослава Велева-Радкова
MIRELAND
Facebook: Mireland
Facebook: Miroslava Veleva-Radkova
www.mirelandbg.com
Мирослава Велева-Радкова
Здраве Красота Храна