НОВИНИ

ВЕЛИКОЛЕПНИЯТ портал за женско здраве - Genica news

Рожден ден GЕNICA news

За лице на кампанията "Женско здраве", беше поканена г-жа Йордана Димитрова, която блестеше на корицата. Дамите от Кръгът на Великолепната Жена подкрепиха кампанията и също споделиха свят опит, знания и добри практики, с читателите на специализираното издание.
Над 150 видни лекари уважиха втория рожден на списание GENICA News. Акушер-гинеколози, онколози, кардиолози, дерматолози и специалисти от други сфери на медицината се събраха на 6.02.2023 г. в „Event Space 2020“ в София за празника на изданието.
Издателят на GENICA News Атанас Месечков сподели целта на кампанията и портала за женско здраве:
Профилактиката на женското здраве е наша основна цел и насърчаването ѝ е движещият мотив за създаването на GENICA News. Благодарение на успешното ни партньорство със специалисти от различни сфери и промотирането на добрите практики, успяхме да насочим вниманието към майчино-феталната медицина, превенцията на сърдечното здраве и заболяванията с инфекциозен характер.
Йордана Димитрова сподели своята мотивация за включването си в кампанията на GENICA News в подкрепа на женското здраве:
Прави ми впечтление, че съвременната жена е все по образована, но за съжаление не е много внимателна към здравето си. Често казвам, че Великолепна жена, може да е само умната жена. А умната жена е наясно, че доброто здраве е по-хубаво и от най-голямото богатство.

В стремежа си да успеят навсякъде и с всичко, виждам как жените развиват висока доза мазохизъм, който рефлектира върху здравето им. Все нямат време, все бързат – живеят количествено, вместо качествено и разбират ценността на здравето, едва след като го загубят.
По време на събитието се проведе форум, където Йордана Димитрова беше в ролята на модератор по темата с Феталната медицина.
Бяха връчени благодарствени плакети и грамоти на партньорите, които подкрепиха проекта и спомогнаха за неговото осъществяване.
За настроението на гостите се погрижиxa дует "Еxpose".
Снимки: Хайлайф
НОВИНИ