КЛУБ
Запознайте се с великолепната Карин Аврамова

Запознайте се с великолепната Карин Аврамова

Там, където някои виждат предизвикателство, аз виждам възможност!
Работя като Мениджър на ключови проекти за развитие на логистиката и дистрибуцията в централата на Адидас, в Амстердам.
Ако се нуждаете от напътствие как да преодолеете предизвикателствата в логистиката и дистрибуцията, свържете се с мен.

КОНТАКТИ:
Карин Аврамова
Email: karin_avramova@yahoo.com
LinkedIn: Karin Avramova
Представяме Ви Дамите от "Клуб Великолепната Жена":
Карин Аврамова, Мениджър ключови проекти
ВИЗИТКА:

Карин Аврамова обича предизвикателствата и се стреми към върховите постижения. През 2012 година получава златен медал за отличен успех по време на образованието си в Лаудер - ОРТ училище в София, България. През 2014 година взима наградата на Декана за изключителни академични постижения по време на обучението си в университета в Мичиган, САЩ. През 2016 година завършва с отличие Бакалавър по Международна Бизнес Администрация в университета в Утрехт, Нидерландия.

Тя е трудолюбив и амбициозен Мениджър на ключови проекти за развитие на логистиката и дистрибуцията в централата на Адидас, в Амстердам. По време на 7-годишната си кариера в компанията, тя е развила своите знания и умения в бизнес стратегия, процеси, системи и ключови показатели за ефективност. Освен това е получила сертификати и е натрупала опит в бизнес анализи, оптимизация на процеси, управление на проекти и хора. Карин обича да работи в Адидас заради иновативните спортни продукти и културата, която вдъхновява хората да дават всичко от себе си.
Спортът играе голяма роля в живота на Карин - обича да тича, да кара колело, ски и кънки, както и да прави йога.

Харесва промените и се адаптира лесно към нова среда. Българо-еврейският произход, живота в чужбина и многобройните пътувания по света са допринесли за нейния интерес и познания по различни култури и езици.
Карин е пристрастна към развитието на жените в бизнеса и политиката - тя участва в професионални женски мрежи като Lean In и Boom! и помага на жените да постигнат целите си.
Карин Аврамова, Мениджър ключови проекти
Отзив ''Код ВЕЛИКОЛЕПНА'':
''Kод ВЕЛИКОЛЕПНА'' е уникална програма за личностно и професионално развитие на жените - тя ще ви помогне да включите призмата на елегантността във всеки един аспект от живота си! Силно препоръчвам на всяка дама! 3-те месеца, в компанията на Йордана Димитрова и другите Дами, участнички в Академията, минават неусетно. Атмосферата е много позитивна, вдъхновяваща и приятна!
Карин Аврамова, Мениджър ключови проекти
Йордана Димитрова и Карин Аврамова, Великолепната Жена
Питате ме как се влиза в "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"?

След успешно преминаване на програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА" - Вие ставате част от нашата елегантна общност - "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"!

Не отлагайте, присъединете се сега! Гарантираме Ви, че възвръщаемостта в качеството Ви на живот - ще надмине очакванията Ви!

Йордана Димитрова
Експерт Личен Имидж и Бранд
Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална интелигентност
Проверете кога са следващите дати за програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":
АКАДЕМИЯ КОД ВЕЛИКОЛЕПНА

Вижте, кои са Дамите в Клуба:
КЛУБ ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА
Амстердам