ПАРТНЬОРИ
20% отстъпка за MasterMind групи от Brand Success Academy!

20 % отстъпка за MasterMind групи от Brand Success Academy


От една Великолепна жена
за друга Великолепна жена!

Казвам се Десислава Авджиева и съм създател на Brand Success - академия за изграждане на личен и корпоративен бранд. През 2021 година създадохме тази академия с Виолета Мачева, собственик на утвърдената широкоформатна дигитална печатница Magic Outdoor.

Нашата цел е да помогнем на всеки, който желае да изгради успешно своя личен и корпоративен бранд, чрез обучения, менторски програми, мастър майнд групи!
Десислава Авджиева


С цел да бъдем възможно най-полезни, създадохме Brand Success Private Club, който ви дава шанса да бъдете част от 6 Mastermind събития - по едно събитие всеки месец, в продължение на 6 месеца. Всяка среща се провежда в артистична, творческа атмосфера, която включва необходимите материали за срещата, кафе/чай или вино и лек кетъринг.

Щастлива съм да споделя с вас, Дами, възможността да се възползвате от 20% отстъпка за всички Mastermind групи с код VELIKOLEPNA20.

Кодът е валиден до 31.12.2022г.

Десислава Авджиева, “Brand Success"

Brand Success е академия, която Ви помага в изграждането на Вашия личен или корпоративен бранд, както и в правилното и успешното им позициониране. Обученията и менторските ни програми са базирани на дългогодишен опит и освен теория, предлагат и много идеи и съвети, които веднага можете да приложите на практика! Освен това, имате шанса да станете част от Brand Success Private Club, който ви дава шанса да участвате в 6 Mastermind събития, в компанията на модератори, които ви дават теория, примери от практиката и конкретни насоки. А в правилната среда, нещата се случват по-бързо, по-ефективно и последователно! 

Очакваме Ви!
За повече информация:
https://brandsuccess.bg/

Обучение