ТЕНДЕНЦИИ
Взаимоотношения,щастлива двойка

Защо 2022 е годината на връзките, брака и семейството?


Всяка от нас има различна съдба, кармична връзка и мисия в живота, но има една тема, по която историите ни често си приличат - любовта!

Всяка от нас е била предавана и наранявана, изпитвала е поне веднъж гняв, обида и разочарование към даден мъж. Но запитвали ли сте се защо се получава така? Защо сценарият се повтаря? Дали пък грешката е само в него или и Вие бихте могли да подобрите нещо в себе си?


Ако не можете да намерите точните отговори на горните въпроси, попитайте себе си - изпитвам ли чувство на обида към предишните партньори и/или настоящия? Независимо дали тепърва искате да градите връзка и да създадете щастливо семейство, или пък имате партньор от години - ако чувството на неоправданите очаквания стои във Вас, то това е като тухлена стена между Вас и целия мъжки свят.


Какви прогнози имаме за 2022 година?

От китайския хороскоп тя се определя като годината на семейството. 2022-ра ще премине под знака на черния воден тигър Ян, символизиращ стабилността и силата, която може да ни даде само семейната среда. Водата означава живот, духовна връзка, зрялост и дълбочина на чувствата и емоциите, а в Ян форма се характеризира с любезност, паметливост, любознателност и много силна интуиция. 


Нумерологията определя, че текущата година ще премине под въздействието на Шестицата – число, чието основно значение е отговорност и семейство. Това означава, че през тази година е важно да направим нужните усилия за да държим семейството си възможно най-сплотено. Прекрасна година за започване на връзки и дори встъпване в брак.Нека да видим дали сте готова за тенденциите на 2022 г. 

Помирете се с миналото си!

Мир с миналото означава, че сте в комфорт с миналите грешки и болки. 
Защо това е важно? Защото винаги когато таим негодувание към предишни партньори, ние пренасяме този емоционален багаж в новата ни връзка. По този начин е невъзможно да се изградят здравословни отношения. Същото важи и за родителите. Всяка неотработена негативна емоция или претенция спрямо тях, ни спира да се покажем в най-добрата си светлина. С други думи, когато вибрираме на честота травми, ние привличаме хора, които да се “закачат” за тях. Докато не разчистим вътрешното си простраството и енергията си за нови възможности, негативните сценарии ще продължават да се повтарят.

А сега си задайте въпроса тук и сега, точно днес, Вие щастлива ли сте в отношенията си? Имате ли мечтаните отношения? Доволни ли сте от брака си и от партньора, който сте избрала? Ако не, значи моделите от детството Ви са неработещи и трябва да ги промените още днес. Започнете с любов и приемане на себе си!

Мъжете са склонни да нарушават границите на жената, просто защото така им е по-удобно - могат да контролират и да управляват. Работата на жената е да ги опази, защото така съхранява себе си като личност и не се разтваря в партньора си. По този начин става интересна за мъжа си. Да, това е парадокс: мъжът иска да подчини жената напълно, но когато го направи започва да изпитва безразличие към нея.

За да намерите баланса в това Ви е необходима здрава вътрешна самооценка, а за да я имате е важно да бъдете свободна от родителско-детски сценарии и натрупан негативен опит с мъжете. Само тогава можете да поемете юздите на своя собствен живот и да ги дърпате накъдето пожелаете.Поемете контрол над настоящето!

Годината на черния тигър ще ни постави пред предизвикателства в сферата на комуникацията. Важно е да сме гъвкави в мирогледа си, дипломатични в изказа си и добри слушатели. Сега е моментът да овладеете правилата за ефективни разговори. Ако ги владеете, тогава няма да имате проблеми с това, че партньорът не Ви чува, можете да градите отношения на база взаимно доверие и емоционална близост. Когато го имате в отношенията, тогава чувството, че сте сама и неразбрана се изпарява.
И затова не е необходимо да избягвате конфликти, а да умеете да спорите конструктивно!

За да станете господар на живота си понякога е необходимо да водите разговори, които могат да бъдат доста неприятни и трудни. Това са темите за пари, секс, мястото ни във връзката, компромиси, комфорта в семейството, почивни дни, ритуали и съвместни занятия. Много двойки отлагат разговорите по тези теми, а други нямат смелостта да ги проведат изобщо. Това е предпоставка за евентуално дълбоко разочарование от страна на двамата партньори, което води до отдалечаване и след това до раздяла.Сътворете бъдещето, за което мечтаете!

Всеки човек иска да има поне малка яснота по отношение на своето бъдеще. Това ни дава баланс и спокойствие. Годината на тигъра ще е много предизвикателна от тази гледна точка. На някой тя може да се стори объркваща, а за подготвените ще е богата на енергия, увереност, спонтанност и нови възможности.
Това е Вашият шанс да се подготвите и да пренесете живота си на ново ниво. За тази цел са Ви необходими: здрава вътрешна самооценка, пуснати стари травми, ясна представа какво искате, кого искате да видите до себе си и как да се развивате през следващите години.

За да превърнете Вашата мечтана приказка в реалност са Ви необходими няколко месеца!


Създайте своята реалност на любовта!

2022-ра Ви дава знак, че точно сега е моментът да започнете да работите за мечтаните отношения! През тази година открийте какво проваля връзките Ви и как да Ви потръгне в любовта! 

Анастасия Шахматова, Woman LifeBook.

Дами, казвам се Анастасия Шахматова и за мен е удоволствие да Ви поканя в нашата  Академия на Отношенията . Това не е просто програма с лекции, а симбиоза между терапевтична работа с опитен психолог, практически уебинари, трикове, практики, ритуали, техники как да подходите към различните психотипове мъже и още много...

Вижте повече в нашата Школа за жени WomanLifeBook.

Автор: Анастасия Шахматова.

ОТНОШЕНИЯ