КЛУБ
Запознайте се с великолепната Нурсел Борисова

Запознайте се с великолепната Нурсел Борисова

Обличам дамите в мечтите им!
Аз съм персонален стилист и имидж консултант.
Вярвам в уникалността на всеки човек. Работата с мен като Ваш персонален стилист ще Ви спести време и пари похарчени за ненужни покупки. Чрез магията на цветовете, кройките и материите ще научите техники, с които да подчертавате своята уникалност. Имидж консултацията се фокусира върху въздействието, което човек оказва както лично, така и професионално. Той съчетава психология, маркетинг, емоционална интелигентност, етикет и мода, за да подобри и управлява външния вид, поведението, комуникацията и излъчването на личността.

КОНТАКТИ:
Нурсел Борисова
Телефон: 0899935838
E-mail: nurselborisova@gmail.com
Instagram: voguesplendor
www.nurselborisova.com
Представяме Ви Дамите в "Клуб Великолепната Жена":
Нурсел Борисова, стилист и имидж консултант
ВИЗИТКА:
Нурсел Борисова е основател на ART SPACE и VOGUESPLENDOR. Финансист по образование, с дългогодишен опит в сферата на счетоводството и финансите. След няколко икономически образования осъществява своя детска мечта, завършвайки обучение по специалност ''Моден дизайн''.

Нейният професионален път е дълъг и разнообразен. Била е част от екипа на международни компании, както и управител и собственик на счетоводна и консултантска фирма. С помощта на качества като сериозност, коректност, аналитичност и точност, Нурсел достига своите върхове във финансовата сфера. Но нейната най-голяма страст е изкуството.

Основните ценности на Нурсел са: Свободата, Красотата и Любовта. Тя живее според тях и дава своя принос чрез призванието си. Призванието ѝ е да прави света около себе си по-красив.
Нурсел продължава своя кариерен път като Персонален консултант в модната индустрия, в сферата на личния стил, имидж и елегантността. Богатия ѝ опит в работата с хора, от различни професионални сфери, е неизменна част от нейния обучителен модел като имидж консултант. В професионалната си кариера е обогатила знанията си чрез висококачествени обучения, които включват: Моден дизайн, Моден и Персонален Стайлинг, Имидж Консултантсво, Дигитален Маркетинг за Моден Бизнес, Управление на Луксозен Моден Бизнес, Моден Мениджмънт и Маркетинг, Визуален Мърчандайзинг, Коучинг.

През 2022 година разширява знанията и уменията си чрез програмата ''Код Великолепна'', след което се вдъхновява и предизвика себе си - да се обучава за достоен Амбасадор на ''Великолепната жена", завършвайки преподавателската програма при Йордана Димитрова.
Нейната цел е да помага на Дамите, да се чувстват уверени и успешни във всеки аспект на живота си. Има изграден индивидуален подход към всеки клиент и се стреми да ги вдъхнови и насърчи, да развият своя уникален стил, който да им помогне, да постигнат професионални и лични цели.
Нурсел Борисова, ART SPACE
Отзив ''Код ВЕЛИКОЛЕПНА'':
Програмата ''Код Великолепна'' е едно вълнуващо пътуване към по-добрата версия на себе си. За мен беше и прекрасно допълнение към професионалните ми знания и квалификации, както и градивен елемент за личностното ми развитие. Заредих се с вдъхновение, вяра и увереност за нови предизвикателства.
За мен Академията не е само за изграждане на Личен Имидж и Бранд, а едно осъзнато начало на по-елегантен, балансиран и пълноценен живот. Великолепната Йордана Димитрова ни споделя много знания, опит и лични примери. Всичко това е безценно. Академията и събитията, които организира “Великолепната жена” се отличават с изисканост, перфектна организация, точност, подреденост, толерантност, подкрепяща среда, позитивна и елегантна атмосфера.
Щастлива съм, че съм част от Кръгът на Великолепната Жена!
Нурсел Борисова, ''Клуб Великолепната Жена''
Йордана Димитрова и Нурсел Борисова, ''Клуб Великолепната Жена''
Питате ме как се влиза в "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"?

След успешно преминаване на програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА" - Вие ставате част от нашата елегантна общност - "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"!

Не отлагайте, присъединете се сега! Гарантираме Ви, че възвръщаемостта в качеството Ви на живот - ще надмине очакванията Ви!

Йордана Димитрова
Експерт Личен Имидж и Бранд
Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална интелигентност
Проверете кога са следващите дати за програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":
АКАДЕМИЯ КОД ВЕЛИКОЛЕПНА

Вижте, кои са Дамите в Клуба:
КЛУБ ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА
София