ТЕНДЕНЦИИ

Топ 3 на най-ефективните тренажори за женско интимно здраве!Пандемията от covid-19 принуди естетичните клиники и лечебните заведения временно да спрат своите услугите, а жените да вземат грижата за красотата и здравето си в свои ръце. Като резултат от локдауна, последва бум на устройствата и джаджите за разкрасяване и подмладяване в домашни условия.

Размерът на глобалния пазар на процедурите и устройствата за интимно подмладяване се оценява на 1,5 милиарда щатски долара през 2021 година и се очаква да се разшири с общ годишен темп на растеж от 13,1% до 2030 година.

Нарастващите проблеми със здравето на жените след раждане, като стрес инконтиненция (изпускане), липса на интимни усещания, пролапс (смъкване на органите на малкия таз), заедно с психологическия стрес от сексуална дисфункция, дискомфорта около симптомите на менопаузата, както и склонността към подмладяване, поради козметични причини - са някои от факторите, които стимулират растежа на пазара на вагиналното подмладяване.

Според наскоро публикувана статия, около 10% от жените по света са засегнати от уринарна инконтиненция, която създава неприятни ситуации на дамите, когато са сред обществото. Следователно търсенето на решения породени от всички тези опасения насърчава развитието на пазара.

Предимствата на устройствата за интимно здраве са, че можете да ги ползвате за профилактика срещу неприятните състояния, които описахме по-горе. Същото така и за удължаване ефекта на процедурите, извършени в клиника - като поддържате добри резултати дискретно у дома.В допълнение, някои технологии са по-добре проучени, документирани и показват по-съществени резултати от други. Например, електростимулацията, LED терапията с ниско ниво на светлина и безопасната биполярна RF (радиочестотна) енергия, генерират осезаеми и видими резултати, които са доказани.
Разбира се при използването на тези ''машинки'', ключови са последователността в използването им и стриктното спазването на инструкциите за употреба. Както се казва ''Рим не е построен за един ден!''.

Днес все повече експерти са на мнението, че тенденцията за употреба на устройства в домашни условия ще продължи да нараства. Потребителите все повече осъзнават колко лесно и ефикасно е да получават подмладяващи процедури дори и за деликатните зони в комфорта на своя дом!


Представяме ви топ 3 на най-ефективните тренажори за женско интимно здраве, които си заслужават инвестицията:

  • Kegel8 Ultra 20 - уред с електростимулация, който ангажира интимните мускули на 90% за максимална ефективност и резултати. За сравнение самостоятелно изпълнените Кегел упражнения активират мускулите на 40% и то, ако имате правилна техника.


  • LED терапия - уредът използва терапия с червена лазерна светлина, терапия със синя LED светлина и вибрационна терапия, прилагана при топ спортисти и астронавти. Тренажорът помага за подобряване на овлажняването, облекчаване на болката, за здравословен pH баланс и за предотвратяване на натрупването на вредни бактерии.


  • Silk'n Tightra - уред за интимно подмладяване и лифтинг с биполярна радиочестотна (RF) технология от най-ново поколение. Уредът има вградени сензори за топлина, докосване и движение, които измерват температурата на кожата Ви по време на употреба, за да предотвратят изгаряне и да осигурят добър контакт.Галина Начкова, Kонсултант по женско здраве "Кегел 8 България"

Дами, казвам се Галина Начкова и съм собственик на единствената у нас онлайн платформата за женско интимно здраве www.kegel8.bg. Аз съм представител на най-големите брандове тренажори за тазово дъно в света и сертифициран уелнес коуч в областта на женското здраве.

Мога да ви бъда полезна с индивидуални програми чрез комбинативен подход - упражнения, медитации, избор на най-подходящото устройство за Вас, промени в начина на живот и препоръки за хранителни добавки.

За повече информация и контакти:
Галина Начкова
Телефон: +359899377362
Имейл: office@kegel8.bg
www.kegel8.bg

Автор: Галина Начкова
Снимки: Личен архив

ЗДРАВЕ