НОВИНИ

Дамите от ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена честваха Международния Ден на Жената предприемач 2023

Дамите от Клуб Великолепната Жена се включиха в международното отбелязване на "Денят на Жената предприемач 2023"! Вижте повече: Women's Entrepreneurship Day Bulgaria

Петото юбилейно събитие, организирано от Асоциацията на жените предприемачи в България Selena Association of Women Entrepreneurs in Bulgaria се проведе на 20 ноември 2023 в Гранд Хотел Милениум София. В основата му са 2 от Великолепните ни Дами - Десислава Авджиева и Славянка Стойкова, които получиха много комплименти за перфектната организация.

Целодневното мероприятие „Денят на жената предприемач” постави фокус върху „Успехът в различните роли” и подчерта образа на жената като предприемач, майка, бизнес партньор, активен гражданин и културен деец.
Йордана Димитрова от"Великолепната Жена" прие поканата да е един от лекторите на събитието и да представи темата: “Баланс на женствеността в образа на съвременната Бизнес Дама!”

Всички гости получиха като Подарък Вайбър Маратона: 8 Ключа за ВЕЛИКОЛЕПИЕ.
Йордана Димитрова
В ЕКСПО зоната, партньори - представители на частния бизнес, имаха възможност да споделят с присъстващите ценни знания и опит, успешни истории и вдъхновяващи инициативи. Сред тях се откроиха Дамите от Клуб "Великолепната Жена":

Виолета Райколеску
Йордана Димитрова и Силвия Томова
Емилия Георгиева
Мирослава Велева-Радкова
Диана Алайкова
Нели Паева

Вижте ВИДЕО от събитието: