ТЕНДЕНЦИИ
Златото като средство срещу инфлацията!

Златото като средство срещу инфлацията!


Когато мислите за пари, дали нещо ви безпокои?
Най-вероятно първото, за което се сеща всеки е инфлацията, която засегна фиатните (хартиени) валути и покачилите се цени на основните ресурси, които използваме в ежедневието ни.

И когато се замислим повече, започваме да потъваме в тревоги до къде всъщност ще ни доведе световната ситуация нас, обикновените граждани. Има ли сила, която ще се погрижи за нас или ни очаква беднотия на старини?

И от тази ситуация е засегната не само България, а дори водещи европейски държави, като Германия например. Освен растящата инфлация, се увеличават и държавните дългове, което веднага поражда въпроса, а кой ще ги плаща? Разбира се народа, под формата на завишени данъци. И ето, че започваме да се безпокоим...След като се огледахме в общата ситуация на европейските държави, нека да погледнем и в какво инвестират те. Световната тенденция е да се инвестира в ресурси, които използва всяко производство. Не в акции на компании, а в тези ресурси, които те използват за производство на модерните ни телефони, телевизори и други техники, без които вече не си представяме да живеем.

А ресурсите са: злато, сребро, платина и паладиум. Това са основни благородни метали, които използва и iPhone и Samsung и Huawei. Разбира се, можем да инвестираме и в техните акции, но ако един ден изчезнат и те като мащабната Nokia? А имайки инвестиционни благородни метали - за нас няма да има значение коя компания ще е на пазара, важното е да се нуждае от тези ресурси. А както вече споменахме - без злато и (особено) сребро не съществува нито един така любим наш телефон!

Как да опазим нашите пари от инфлация? Отговорът е очевиден.
С инвестиции в благородни метали.
Няколко предимства пред другите инвестиции:
  • Анонимност. За Вашата инвестиция можете да знаете само вие. За разлика от банковите продукти, акции, недвижими имоти и др.
  • Данъчни предимства. Златото не се облага с данъците. Можете да го притежавате във физическа форма без да платите 1 ст. данък.
  • Гъвкавост на инвестицията. Подходящо за инвестиции, както за начинаещ (разполагащ с малко пари), така и за напреднал инвеститор.
  • Липса на инфлация. Опазва парите в дългосрочен план. Днешните валути може да спрат да съществуват, но златото никога няма да стане със стойност нула.
  • Гаранция. При необходимост да разполагате с определена сума лесно се продава, спрямо вашите нужди, което няма как да се случи с един апартамент например.
  • Доходност. Исторически се вижда, че въпреки волатилността на пазара на благородните метали, цената въпреки всичко се увеличава.

Единственото условие за добра инвестиция в благородни метали е те да бъдат сертифицирани по LBMA и да се съхраняват в сертифицирани освободени от данъци хранилища. Тоест не инвестираме в бижута, защото те са ценни, като произведение на изкуство, а инвестираме във физическо злато в кюлци, което се съхранява в големите хранилища.

Своята инвестиция можете да започнете през немската платформа All Stars, която вече съществува повече от 12 години на пазара и се е доказала с хиляди доволни клиенти.
При откриване на депозит XL през този линк - получавате подарък 1 грам физическо злато!Анастасия Шахматова

Дами, казвам се Анастасия Шахматова и съм треньор и консултант по личностно развитие. Ако искате да разберете как да опазите парите си, с радост ще Ви консултирам!

За повече информация и контакт:
Анастасия Шахматова
Телефон: +359 887 255 005
www. allstars.au-gmbh.com

Автор: Анастасия Шахматова

ФИНАНСИ