НОВИНИ

ВЕЛИКОЛЕПИЕ от аромати на Мастър клас на Chanel за парфюмите

Парфюмите на CHANEL не просто аромат, а цяла философия!

На 16 май 2024 г. се проведе ексклузивен Мастър клас на Chanel, където Дамите от Великолепната Жена се запознаха с най-емблематичните аромати на марката.

Йордана Димитрова, основател на Академия за Личен имидж и бранд "Великолепната Жена", приветства гостите с посланието на легендарната икона на стила Коко Шанел.

"Да избираме парфюм за себе си или за друг е истинска философия", казва Коко Шанел, която ни уверява, че уханието е отражение на личността на човека и най-добрият стил, който е невъзможно да видиш, но и невъзможно да забравиш.

Трейнинг мениджъра на Chanel за България - Лили Димитрова, разказа на Дамите защо парфюмите се произвеждат само във Франция, кои са основните съставки и цветя, използвани при създаването им и как остават вече над 100 години като въплъщение на вечната елегантност.

Дрескодът на събитието беше в унисон с марката - бяло, черно и перли. Дамите имаха възможност да тестват парфюмите и да изберат своите любими аромати. Получиха подаръци от Chanel и магазин Pretty shop.
Йордана Димитрова, Великолепната Жена

Вижте Видео от събитието:

НОВИНИ