КЛУБ
Запознайте се с великолепната Теодора Димитрова

Запознайте се с великолепната Теодора Димитрова


Флиртувам и танцувам с парите!
Работя в банковата сфера. Умножавам ежедневно финансовите средства и се грижа за техния устойчив ръст.
Мога да науча всеки да увеличи личните си доходи, да превърне боравенето с тях в един великолепен танц.

КОНТАКТИ:

Теодора Димитрова
Телефон: +359 886 459 349
Email: Teodora.Dimitrova@UniCreditGroup.BG

Представяме Ви Дамите от "Клуб Великолепната Жена"

Теодора Димитрова, UniCredit Bulbank


ВИЗИТКА:

Теодора Димитрова е една прекрасна млада жена, реализирала себе си в банковата сфера. Завършила е стопанско управление в Пловдив, след което продължава своето развитие в Германия. След четири годишен престой се връща в България. Стартира като стажант в една от водещите банки в страната. Година по-късно печели първия си приз „Най-добър в продажбите”. През 2013 година печели награда „Висока клиентска удовлетвореност.” За три поредни години в периода от 2014 година - 2016 година награди за преизпълнение на целите. През 2017 година преминава в Централно управление. Още същата година печели три награди в три различни категории. А веднага след това следват четири отличия, едно от които „Млад доброволец” и награди от инициативата Meet to Learn.

Теодора е позитивна, ведра и гледаща с оптимизъм в бъдещето.
Нейният девиз е „Винаги вярвам в добрия изход”!

Теодора Димитрова, UniCredit Bulbank


ОТЗИВ "Код ВЕЛИКОЛЕПНА“

След Академия ''Великолепната Жена'', промених мирогледа си, сверих часовника си и започнах да гледам на света с други очи. Попаднах в група от прекрасни дами, всяка от които е готова да надгражда себе си. Колективната енергия е много силна. Израстваш, развиваш се, обогатяваш се, и най-важното прилагаш наученото. Започваш да живееш пълноценно и истински. Богатството на програмата се корени в нейната продължителност, качеството на преподаване, домашните и задачите за изпълнение. В продължение на три месеца, Йордана е неотлъчно до нас. Много всеотдайна, раздаваща се, изпипваща всеки детайл. Като прибавим и живите събития, картината може да се определи като Шедьовър! Шедьовърът на живота ни, която всяка една от нас пише. Приятелствата, които създадох мога да определя като луксозен подарък! Чувството да си част от Кръгът на Великолепната жена не може да се опише, трябва да се изживее!


Теодора Димитрова, Клуб ,,Великолепната Жена''

Йордана Димитрова и Теодора Димитрова, Клуб ,,Великолепната Жена''

Питате ме как се влиза в "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"?

След успешно преминаване на програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА" - Вие ставате част от нашата елегантна общност - Клуб "ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"!

Не отлагайте, присъединете се сега! Гарантирам Ви, че възвръщаемостта в качеството Ви на живот - ще надмине очакванията Ви!

Йордана Димитрова
Експерт Личен Имидж и Бранд
Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална интелигентност

Проверете кога са следващите дати за програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":
АКАДЕМИЯ КОД ВЕЛИКОЛЕПНА

Вижте, кои са Дамите в "Клуб Великолепната Жена":
КЛУБ ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА

София