КЛУБ
Запознайте се с великолепната Нели Паева

Запознайте се с великолепната Нели Паева

Аз надничам в мозъците на хората!
Невротерапевт-психолог съм и изследвам мозъците на хората със специална апаратура.
Мога да ви помогна да развиете всички зони в мозъка си, така че да разгърнете пълния си потенциал.

КОНТАКТИ:
Нели Паева
Телефон: +359 988 13 61 09
Телефон: +359 889 77 99 90
E-mail: paeva@biofeedback.bg
Facebook: Healtix centre
www.biofeedback.bg
Представяме Ви Дамите в "Клуб Великолепната Жена":
Нели Паева, Биофийдбек
ВИЗИТКА:

Нели Паева e професионалист до мозъка на костите си, съпруга, майка на три деца и изключително приятен събеседник. Има две бакалавърски степени – педагогика и музика, 2 магистърски степени - финанси и психология и следдипломна квалификация като психотерапевт. Обича да се занимава с неща, с които можеш да се развиваш до безкрай. За нея мозъкът е едно безкрайно поле за изследване и изучаване! Тя е собственик на единствения по рода си център в България за изследване и трениране на мозъка използвайки апаратура за проследяване на постигнатия успех.

Нели разказва как е взела категоричното решение какво иска да прави, а именно да помага на хората да бъдат здрави по един много иновативен за България начин, който е изключително популярен в света – невростимулации на мозъка. Така през 2013 година основава компанията Биофийдбек и дава име на своя център - ХЕЛТИКС .След което заминава за Англия, където се сертифицира като невротерапевт по европейските стандарти (по-късно придобива и американски) и практикува диагностика и тренинги на мозъка с многоканален електроенцефалограф (ЕЕГ) ЛОРЕТА– същият, с който работят в момента в ХЕЛТИКС център.

За да има човек здрава нервна система е необходимо често да се изправя пред предизвикателства, да излиза от зоната си на комфорт, защото само така може да развива себе си. Мозъкът обича новите неща, разнообразието, това го прави по невропластичен, затова е много добре през няколко години човек да започва съвсем ново начинание, различно от сферите, в които се е развивал до момента. Научно е доказано, че това пази мозъка от дегенеративни заболявания. Самата Нели следва това правило!

''Не съм намерила нещо, за което да се сетя и да не мога да го изследвам''- обяснява Нели Паева за ЕЕГ апаратурата, чийто хардуер е единствен в България.
Нели Паева, Биофийдбек
Отзив ''Код ВЕЛИКОЛЕПНА'':
Като човек, който непрекъснато се развива, бях изключително щастлива да се включа в Програмата ''Код ВЕЛИКОЛЕПНА''. След като преминах програмата мога да дам 10 от 10 като оценка. Йордана e изключителен професионалист. Лекциите бяха систематизирани по най-добрия начин, с възможност за допълнително гледане, достъп до презентациите, домашни, които да ни помогнат да направим подобрения в живота си по съответната тема. Йордана беше винаги готова да съдейства при нужда и да даде своята подкрепа, така че всеки да извлече максимума от обучението. Темите на Мастър
Класовете беше подбрала така, че да бъдат приложими и полезни в нашия модерен и динамичен свят. Всичко е онагледено със снимков материал, което допълнително внася яснота по преподаваната тема.
Йордана ме очарова със своя финес, знания, усет към детайлите, изключителна съобразителност и умение да преведе всяка от дамите по новия път, по който е тръгнала изключително деликатно, без да натрапва своето мнение и без никакви критики. Тя винаги намираше начин елегантно да коригира нещо ''неправилно“, без дамата да се почувства некомфортно от това. Според мен това е изкуство!
През живота си съм минала почти 1000 обучения, от тях само 23 съм оценила високо и съм сложила сертификатите на стената и мога да кажа, че това е едно от най-добрите обучения, на които съм била - организационно, полезно, използваемо, на достъпен език, променящо живота към по-добро и не на последно място забавно.
Горещо препоръчвам на всяка дама, която държи на себе си, да премине през тази толкова женствена програма, дори да е на мнение, че вече знае всичко, защото винаги има какво още да се научи! С огромни благодарности към Йордана и екипа й!
В този свят, където жените все повече изземват мъжките функции е много важно да те има Йордана, за да напомняш на дамите, че на първо място са жени и дори само за това трябва да бъдат женствени.
Нели Паева, ''Клуб Великолепната Жена''
Йордана Димитрова и Нели Паева, ''Клуб Великолепната Жена''
Питате ме как се влиза в "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"?

След успешно преминаване на програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА" - Вие ставате част от нашата елегантна общност - "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"!

Не отлагайте, присъединете се сега! Гарантираме Ви, че възвръщаемостта в качеството Ви на живот - ще надмине очакванията Ви!

Йордана Димитрова
Експерт Личен Имидж и Бранд
Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална интелигентност
Проверете кога са следващите дати за програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":
АКАДЕМИЯ КОД ВЕЛИКОЛЕПНА

Вижте, кои са Дамите в Клуба:
КЛУБ ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА
София