ПАРТНЬОРИ
20 % отстъпка за всички бижутата на марката Mi Amor

20 % отстъпка за всички бижута на марката Mi Amor

От една Великолепна Жена,
за друга Великолепна Жена!
Казвам се Илияна Гецова и съм собственик на новия бутик MiAmor в центъра на София и представител на бранда MiAmor за България. Аз съм дълбок любител на красотата и скъпите камъни, както и възможността да контактувам с техните любители и ценители, точно това ме подтикна да поема и това ново бизнес начинание. В мое лице ще получите съвети, които ще ви бъдат безценни. Ще откриете не само нов начин за възприемане на бижуто, но и нова представа за съвременната, елегантна и в търсене на стил жена, олицитворение на бранда за бижута Mi Amor.
Дами, за всички Вас с голямо удоволствие предоставям отстъпка от 20 % за всички наши бижута с кодова дума: Великолепната Жена

Може да изберете Вашето бижу на място в магазин MiAmor, който се намира на Бул. Витоша 70 или и да разгледате нашите колекции тук: MiAmor

Отстъпката е валидна до 31.03.2024г.
Блестете!Блестете с ум, стил и класа. Ние от MI AMOR можем да ви насочим към бижуто, което ще изрази Вас, ще ви вдъхнови, а вие ще се преоткриете. Можете да закупите уникално бижу от нашите вдъхновяващи колекции, но можем и да създадем и бижуто, което искате!
Мi Amor е арменска марка за бижута основана през 2014 година.
Преди да се превърне в един от големите бижутерийни брандове, семейството на Артур Гаспарян в Армения са били притежатели на малък бижутерски магазин, а занаята им който се предава вече три поколения през годините ги утвърждава като вече наложен бранд сред бижутата.

Първите си стъпки в големия бижутериен бизнес започва дядото на Артур Гаспарян, който днес е собственик на бранда в момента и развива бизнеса успешно през последните години.

Производственото ателие, в което работят над 50 човека, притежава едни от най – добрите машини за полиране, родиране и шлифоване на диаманти и ювелирни изделия. Същите такива работят и използват само големите бижутерийни брандове – Cartier и Bulgari.
За повече информация:
Телефон: +359878668178
Facebook: Mi Amor Jewelry Bulgaria
Instаgram: Mi Amor Bulgaria
www.miamor.bg
Бижута