КЛУБ
Анастасия Шахматова в Клуб Великолепната Жена

Запознайте се с великолепната Анастасия Шахматова


Давам ключ за лично щастие на всяка жена!
Аз съм треньор и консултант по личностно развитие и имам школа за жени WomanLifeBook.
Мога да Ви помогна да напишете своята собствена щастлива история!

КОНТАКТИ :
Анастасия Шахматова
Телефон: +359 887 25 50 55
Facebook: Woman LifeBook
Instagram: anastasialifebook
Youtube: Woman Life Book
www.womanlifebook.com


Представяме Ви Дамите от "Клуб Великолепната Жена"

Анастасия Шахматова, Tреньор и консултант по личностно развитие в "Woman Life Book"


ВИЗИТКА:

Анастасия Шахматова е красива и елегантна Дама, майка на 7 годишна дъщеря, през последните години развива своя Школа за Жени на теми за личностно развитие.

Имигрира в България, когато е едва на 19 години. С помощта на своята амбициозност, упоритост и желание за успех постига неща, които я карат да се чувства щастлива и пълноценна. Като зодия Телец тя е свободолюбива и интересна жена.

Анастасия Шахматова завършва Софийски Университет, специалност Журналистика. През годините получава знания и опит в различни сфери - от фризьор до ръководител на собствен бизнес в сферата на образованието. Има усет към развитието на нови и иновативни подходи в бизнеса, и съумява да стартира собствено дело с нулев капитал, с помощта на знанията и уменията си, които непрекъснато надгражда.

През 2012 г. Анастасия създава собствен бранд за бижута, където умело влага своя творчески потенциален и постепенно се превръщат в предпочитан аксесоар за много Дами. От 2015 г. в продължение на 4 години, ръководи Школата на Лариса Ренар в България, където се развива като треньор, консултант и специалист по Женски практики. През 2019 г. е моментът, в който приема предизвикателството да стартира своя собствена онлайн Школа за жени WomanLifeBook.

Анастасия е организатор на женски тренинги с дългогодишен опит. Тя успешно привлича в общността WomanLifeBook едни от най-добрите руски, български и английски психолози и треньори за личностно развитие. Способността и да определя нуждите на клиента, и помага да създава Програми на тренинги/обучения/семинари така, че да са максимално ефективни и полезни за жените. Тя познава в дълбочина методите на работа на всеки психолог от екипа на своята организация. Това и дава възможност бързо да определи какво е важно за клиента и да го насочи към правилния специалист. По този начин клиентът съкращава пътя на личната терапия в няколко пъти.

Анастасия Шахматова е експерт по физиогномика в Школата на А. Павлов и продуцент в „Школа на продуцентите“ на Татяна Маричева. Изучавала е Психологически Архетипи по метода на В.Пономаренко и е преминала успешно Програмата за "Личен Имидж и Бранд" при Йордана Димитрова - Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална интелигентност!

Анастасия Шахматова е първата притежателка на Медальона „Кръгът на Женската Сила” в България. Тя е обучавана по руската школа и години наред помага на жените да влязат в тяхната женска енергия, и да почувстват женската си сила!

Анастасия смята, че мисията на всяка жена е - да построи свое лично щастие, а не по модела на някого!

Анастасия Шахматова, Tреньор и консултант по личностно развитие в "Woman Life Book"


ОТЗИВ "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":

''През тези три месеца в Академия Великолепната Жена, всяка участваща дама шлифова себе си и извади най-доброто от своята красота, маниери, обноски!
За мен беше един вълшебен път, който минах с удоволствие и желание да подобря себе си! Сега се чувствам на място на всяко едно светско или бизнес събитие. Много е лесно след тази програма да разбирам на кое място как да се облека, как да се държа и как да говоря!
Вече използвам тези знания във всеки един момент от живота ми!
Благодаря на Великолепната Йордана Димитрова за безценните знания, които ни даде и на всички Дами за искреността, добротата и всеотдайността, с които всяка една допринесе и направи този път още по-магичен и въздействащ!''

Анастасия Шахматова, "Клуб Великолепната Жена"

Йордана Димитрова и Анастасия Шахматова, "Клуб Великолепната Жена"

Питате ме как се влиза в "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"?

След успешно преминаване на програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА" - Вие ставате част от нашата елегантна общност - Клуб "ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"!

Не отлагайте, присъединете се сега! Гарантирам Ви, че възвръщаемостта в качеството Ви на живот - ще надмине очакванията Ви!

Йордана Димитрова
Експерт Личен Имидж и Бранд
Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална интелигентност

Проверете кога са следващите дати за програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":
АКАДЕМИЯ КОД ВЕЛИКОЛЕПНА

Вижте, кои са Дамите в "Клуб Великолепната Жена":
КЛУБ ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА

София