КЛУБ
Запознайте се с великолепната Катя Христова

Запознайте се с великолепната Катя Христова


Сбъдвам мечти и събирам хората под един покрив!
Аз съм консултант на луксозни недвижими имоти в агенция Unique Estates.
Мога да ви съдействам да намерите своя мечтан ДОМ.

Луксозният дом носи едновременно усещане за престиж и уют и ние в Unique Estates по-добре от всеки друг разбираме това. Компанията е част от Realto Group. Групата обединява агентски и консултантски компании с над 25 годишен опит в сферата на недвижимите имоти.

Открийте своя Нов дом!
We're Local. We're Global.

КОНТАКТИ:
Катя Христова
Телефон: + 359 888 248833
E-mail: kattsvet@icloud.com
Linkedin: Katya Hristova

Представяме Ви Дамите от "Клуб Великолепната Жена":


Катя Христова, Kонсултант луксозни недвижими имоти

ВИЗИТКА:

Катя Христова е изключителна жена, съчетала в себе си реализирана бизнес дама, истински отдадена майка и чудесен партньор.

Като последовател на Падуърт Колидж в Англия и дипломиран Икономист в Нов Български Университет със специалност Управление на малка и средна фирма, тя се развива главно в недвижимите имоти и строителство. Посещава множество курсове и семинари, където надгражда знанията си в професионален план. През годините трупа опит в още няколко големи сфери - банково застраховане и инвестиционни фондове, HR, маректинг и реклама, МЛМ.

Катя Христова има три съсобствени бизнеса зад гърба си - Агенция за недвижими имоти British Developments, която бе сред първите най-успешни в страната. С 4 офиса през 2016 година печели награда на BBC за най-добра агенция в България. Частна детска градина Bratscool, създадена с много любов и грижа за подрастващото поколение. Спортна зала Трансформация за канго джъмпс, йога и модерни танци.

Живяла е в две държави, пет града и говори три езика.

В момента Катя Христова е успешен консултант на луксозни недвижими имоти в агенция Unique Estates. Компанията е ексклузивен партньор за България на луксозното лице на мрежата Luxury Portfolio International®.

Най-големият ѝ успех и гордост е нейната прекрасна 14 годишна дъщеря - тийнейджър Дороти, която е отлична ученичка във Втора Английска Гимназия, възпитаничка в школа по Актьорско майсторство, златен медалист по плуване, една амбициозна и емпатична млада госпожица.

В свободното си време Катя Христова поддържа форма с плуване, разходки в планината, йога и медитация. За душата си се грижи със семинари за личностно развитие, музикални концерти и фестивали. Обожава пътуванията в и извън България. И още - обича да чете книги, да пише стихове, да разширява кулинарните си умения и да експериментира в любителската фотография.

Катя Христова е вдъхновение и пример сред своите роднини, приятели и близки с позитивната си настройка към света, излъчване, лъчезарна усмивка, интелект, ценностна система и борбеност.

Катя Христова, Kонсултант луксозни недвижими имоти


Отзив ''Код ВЕЛИКОЛЕПНА'':

Благодарение на Код Великолепна изградих своя Личен имидж и Бранд. Завиших самооценката си и получих отлична оценка по осъзнаване на Кралицата вътре в мен. Почувствах се още по-красива и по-уверена. Харесва ми, че съумях да подредя целите си за 2022 година, да обновя и подредя гардероба си, да подчертая своите походка и осанка, да си припомня домашния уют и как красиво подредената маса на дневна база е изключително важна. Бях много щастлива да попадна в този кръг на Великолепие, изящество, топло отношение, позитивна енергия и интересни дами.
Йордана Димитрова е най-очарователния ментор, невероятно вдъхновяваща и зареждаща, подкрепяща, изискана и елегантна дама! Тя е пример за подражание! Радвам се, че я познавам и сърдечно ѝ благодаря за всички нови знания, с които ме обсипа!
Благодаря, Йордана! Благодарение на теб следвам своето ново мото: "Елегантността е винаги на мода!"

Катя Христова, "Клуб Великолепната Жена"

Йордана Димитрова и Катя Христова, "Клуб Великолепната Жена"

Питате ме как се влиза в "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"?

След успешно преминаване на програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА" - Вие ставате част от нашата елегантна общност - "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"!

Не отлагайте, присъединете се сега! Гарантираме Ви, че възвръщаемостта в качеството Ви на живот - ще надмине очакванията Ви!

Йордана Димитрова
Експерт Личен Имидж и Бранд
Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална интелигентност

Проверете кога са следващите дати за програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":
АКАДЕМИЯ КОД ВЕЛИКОЛЕПНА

Вижте, кои са Дамите в "Клуб Великолепната Жена":

КЛУБ ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА


София