НОВИНИ

Менторска програма - Кръгът на ВEЛИКОЛЕПНАТА жена


На 23 юни, с любезното домакинство на Българската Търговско Промищлена Палата, се проведе Официалната церемония по закриване на 6 месечната Менторска програма към Business Lady Club.


Йордана Димитрова от "Великолепната Жена" прие поканата и предизвикателството да бъде един от Менторите и проведе 6 месечна Менторска програма на тема "Личен Имидж и Бранд на съвременната Бизнес Дама!”.


Сред специалните гости на събитието беше Кметът на София г-жа Йорданка Фандъкова, която връчи Сертификатите на Менторите.
„Вие сте хората, които имат желанието да творят и развиват себе си, а по този начин развивате и града си. Развитието се дължи на хора като вас. За мен като човек от образованието винаги е кауза развитието на възможностите за повече образование, за насърчаване професионалното развитие на жените и като първата жена кмет оценявам усилията за развитие.“


След кандидатстване с мотивационно писмо от страна на Бизнес Дамите, Йордана Димитрова избра 8 Дами, които покани в Менторската си програма, и с които сформира "Кръгът на Великолепната Жена"!
Дамите развиха своите знания и умения в сферата на Елегантността, Етикета, Деловия Стил, Маниери, Походка, Осанка, Фотопозиране, Бизнес и Светски Етикет, Представяне и комуникационни умения, Тайм мениджмънт и др.

Успоредно с груповата програма Йордана Димитрова проведе и лични срещи с всяка Дама на Тема: "Баланс в живота - Мисията възможна!" Като един истински Ментор - Йордана сподели своя личен опит и авторска концепция как да сме в хармония със себе си и Света около нас. Всяка една Дама премина през стъпките по определяне на Ценностите си, създаде свое собствено Колело на Баланса, фокусира се над Приоритетите си и определи краткосрочните и дългосрочните си Цели в живота.
За мен беше чест и удоволствие да съм един от Менторите, благодаря на г-жа Гена Събева за поканата и на останалите Ментори и Дами, които се включиха в програмата - за възможността да общуваме и да се вдъхновяваме взаимно по време на ежемесечните ни Общи срещи. Специални благодарности на Дамите, които ми се довериха и избраха мен за свой Ментор – благословена съм да имам такива Жени в живота си!

Йордана Димитрова
Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална интелигентност

Дамите от Менторската програма на Йордана Димитрова получиха Сертификати от Business Lady Club и Елегантна статуетка от Великолепната Жена.


Афтър партито за Дамите от "Кръгът на Великолепната Жена" се проведе в Rooftop Коктейл Бар "The Scene" на хотел " Hyatt Regency Sofia.


Вижте ВИДЕО от събитието:
Натиснете, за да проверите кога е следващата дата за:
МЕНТОРСКА ПРОГРАМА - КРЪГЪТ НА ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА

Снимки: Иван Веселинов, Качество Дизайн и Точност
Видео: Кристиан Димитров, Качество Дизайн и Точност