ПЪТЕШЕСТВИЯ
Великолепната Жена на круиз

Круиз 6 звезди в Средиземноморието с MSC Divina Yacht Club

Пътешествие с круиз - всеки ден си на различно място, без да се налага да си опаковаш/разопаковаш багажа. Казват, че веднъж започнеш ли да обикаляш Света с круизен кораб - оставаш фен за цял живот.
Така се получи и с мен - Йордана Димитрова, вече 12 години пътуванията с круиз са ми любими! До сега пътешествах със съпруга ми и децата, но този път организирах Круиз по женски с Дамите от Клуб Великолепната Жена. Толкова много се забавлявахме, че със сигурност няма да ни е последен.

Amakas Boutique Travel - започвайте да организирате следващото ни морско приключение!
Вдъхновена от прекрасната София Лорен, която е кръстница на италианския кораб, MSC Divina въплъщава най-прогресивните идеи за лукс и напомня на пищен и лъскав курорт във водата.

На борда има 12 дневни и нощни заведения – барове, дискотека, пиано бар, нощен клуб за танци, коктейл барове до басейните, както и улица с магазини.

СПА център Aurea предлага балийски масажи, термална зона, фризьорски услуги, маникюр и педикюр. А фитнес центърът е просто WOW - оборудван с уреди Technogym и предлагащ панорамна гледка към морето.

Най-хубавата част на кораба е YACHT CLUB зоната - концепцията "малък кораб в големия", за най-изискващите, за търсещите лукс и спокойствие. Ексклузивната зона се намира в най-предната и най-горна част на кораба и е запазена само за гостите настанени в Yacht Club. Предлага се настаняване само в апартаменти, има собствен гурме ресторант, панорамен бар и най-добрата басейн зона с джакузита. 24-часа иконом на разположение, достъп до термалната зона в СПА центъра, включен All inclusive Premium пакет с напитки, храна и интернет, приоритетно качване и слизане на всяко пристанище и ... всичко, което пожелаете!
Да се събуждаш всеки ден на различно място - Рим, Сицилия, Малта, Миконос, Санторини. С 6 Дами си подарихме това ексклузивно преживяване на криузен кораб MSC Divina във ВИП зоната Yacht Club. Изкарахме си Великолепно, насладихме се на уникален комфорт и сервиз, гарнирани с много смях, шампанско и интересни дестинации!
Вижте какви Събития предстоят:
ЕКСКЛУЗИВНИ СЪБИТИЯ НА ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА
Круиз