ИНТЕРВЮТА
ВЕЛИКОЛЕПНАТА Теди Атанасова

Интервю с ВЕЛИКОЛЕПНАТА Теди Атанасова

ВИЗИТКА:
Теди Атанасова обожава спорта и грижата за тялото и ето, че постепенно превръща хобито си в мисия. Тя е индивидуален треньор на Дами, които търсят съветите и, за да изваят телата си. Освен на активен спорт, Теди обръща специално внимание и на хранителния си режим. Разработила е свой собствен метод "Как да влезем бързо във форма и да изгубим излишните килограми?" Споделя, че на първо място трябва решителност и мотивация, както и подкрепа, която тя с радост оказва на всяка Дама.

„Всяка жена трябва да уважава себе си и да се грижи за външният си вид. Точно това е моята цел! Да върна самочувствието на дамите, които се борят с килограмите и не могат да постигнат резултат!"

Каква е истинската красота на жените? Според Вас доколко е важен външния вид в живота на една жена? Споделете какъв е Вашият личен стил, имате ли си любими аксесоари, цветове? Какви са Вашите ритуали за красота?

Красотата за мен е едно от най-важните неща в живота. Много често чувам, че красотата на жената не е в дрехите, прическата и фигурата, а в блясъка в очите или душата им. Това е илюзия, създадена, за да се успокояват. Красотата е във всичко! Тя е комбинация от качества и красиви дрехи. Грижата за тялото е едно от най-важните неща. Косата винаги трябва да е чиста и сияйна. И когато всичко това се комбинира с красива усмивка става съвършенство. Външният вид за жената е важен - той дава увереност, сила и спокойствие. Когато една жена се погрижи за външния си - тя се чувства красива. Няма красива жена, която да е нещастна. Жените отделящи време за външният си вид, изглеждат като картина от галерия, на която всеки може да се възхищава!

Любимият ми стил е винаги да съм в крак с модата. Обичам новите колекции, искам първа да ги имам. Предимно залагам на изчистените и модерни за сезона цветове. Обичам дрехи, които подчертават тялото ми и го правят да изглежда подчертано женствено!

Всяка сутрин отделям време да си измия лицето със специален измиващ уред , за да хидратирам кожата си. Много често използвам и процедури за лице и тяло – масажи, хидратиращи маски, за да може кожата ми да изглежда сияйна и гладка.

Теди Атанасова в интервю за ''Великолепната Жена''

Казват, че човек се учи докато е жив, съгласна ли сте? Какво е Вашето осъзнаване през последната година? Коя е любимата Ви книга? Баланс в живота - мисията възможна или не? Бизнес по женски – смятате ли, че има такъв начин?

Да, важно е човек да инвестира време, за да се развива. Според мен, знанието дава свобода, увереност, баланс и хармония. Човек е хубаво да има връзка не само с тялото си, но и с духа . Затова обичам да медитирам и четири пъти в годината отделям време да ходя на различни семинари, чрез които мога да обогатя знанията си. Човек колкото повече се учи и развива, толкова по-пълноценно живее. Това го прави полезен за себе си, за семейството и обществото. Любимата ми книга е „Кармата на любовта" на Геше Майкъл Роуз.

Вярвам, че всичко в живота - от камъка до човек е в мисия. Всичко е в синхрон, всичко е така, както трябва да бъде! А относно баланса, да, има баланс! Хората са щастливи, хората се радват и страдат - това е баланс. Няма как да няма баланс. За мен мисията е кармата. Човек е предвиден още преди да се роди...

Да, има много жени на планетата, които имат успешни бизнеси и кариери, но за мен няма по-женски и по-мъжки такъв. Затова според мен няма бизнес за жени, има просто бизнес!

Теди Атанасова в интервю за ''Великолепната Жена''

Важно ли е първото впечатление, което оставяме когато се запознаваме с нови хора? Етикет, протокол и добри обноски – къде е мястото им живота ни? Познаването на етикета на маса, винения, светски, бизнес, международен етикет – необходимост или помпозност?

За мен е много важно първото впечатление. Човек си прави първа преценка или мнение и тогава, ние може да го спечелим или загубим. Затова е редно да обръщаме внимание как изглеждаме, как стоим, как се държим. Всичко това е необходимо за хората, които искат да са специални. Които искат да имат дълбоко съдържание.

Теди Атанасова в интервю за ''Великолепната Жена''

Говоренето пред публика – изпитание или удоволствие? Комуникативна личност ли сте, важно ли е да умеем да водим Светски разговори? Според Вас кои са основните бариери в комуникацията между хората и как могат да бъдат преодолени? Как тълкувате израза - Култура на словото?

За мен е удоволствие да говоря пред публика! Да, комуникативен човек съм, обичам да говоря с хора от светските среди. По този начин разменяме много контакти и интересни идеи.

Бариерите в комуникацията са когато има липса на знание, което влияе на самочувствието. Често хората ги е страх от мнението на другите, за да не бъдат отхвърлени или критикувани. Предпочитат да не говорят – и така сами си слагат бариери.

Словото е способност да облечете думите си в литературно словесна форма и да ги предадете на слушателите по ясен начин. Ако човек иска да израства, да развива кариера - е редно да комуникира с интелигентни хора, това е един от факторите, за да увеличи своята езикова култура.

Теди Атанасова в интервю за ''Великолепната Жена''

Каква роля играе темата за Естетиката на движенията в излъчването на една жена? Може ли според Вас една жена да направи първо впечатление с походката и осанката си или това не е от значение? Как поддържате тялото си, спортувате ли?

Една класна дама, винаги трябва да върви бавно, красиво, с фини движения, това винаги прави хубаво впечатление. Спортувам – това е част от ежедневието ми. Аз съм личен треньор на Дами. Това е важно за здравето ми и за красивото ми тяло. Разбира се, в комбинация с правилно хранене.

Теди Атанасова в интервю за ''Великолепната Жена''

Обичате ли себе си, как изразявате тази любов? Имате ли си хоби, увлечение – разкажете ни? Коя е любимата Ви дестинация? Имате ли си семейни традиции? Вие сте човек, който е свикнал всичко да планира или сте по скоро по импровизациите?

Аз обожавам себе си! Изразявам това, като давам най-доброто на себе си. Избирам най-хубавите храни, най-качествените хора, най-интересните преживявания! Любимата ми дестинация е Дубай. Хобито ми е да тренирам. Имаме си семейна традиция - всяка неделя вечерям със семейството си.

Да, обичам да планувам времето си, това ме кара да се чувствам спокойна и в същото време вдъхновена от нещата, които съм заложила в графика си!

Теди Атанасова в интервю за ''Великолепната Жена''

През последните години се поставя акцент на развиването на Личен Имидж и Бранд – съгласни ли сте с това? Как бихте се описали с 3 думи? Кой е успешният Делови вид за жените?

Да, важно е човек да има Личен бранд и да го развива целенасочено. Така може да покаже своята уникалност и да се отличи от другите. Личният бранд помага да бъдем предпочетени на фона на други специалисти от същата сфера, в която се развиваме.

Аз в три думи съм забавна, интересна и чувствителна!

Деловият вид за мен е изчистен силует, строги цветове, ако използваме аксесоари да са минимум на брой, чантите да са класически, средни по големина, без висящи висулки и шалчета.

Теди Атанасова в интервю за ''Великолепната Жена''

Важно ли е да подбираме обкръжението си? Имате ли много приятели? Споделете имена на хора, които Ви вдъхновяват? Трябва ли е да поставяме граници в общуването си с хората?

Естествено, че е важно да подбираме обкръжението си! Имам много приятели, но в личното ми пространство не допускам много. Вдъхновяват ме моята майка и близката ми приятелка Зара Атанасова.

За да бъде човек уважаван и успешен, е добре да се научи да си поставя граници в общуването с хората. Аз ценя времето - както моето, така и на останалите хора!

Теди Атанасова в интервю за ''Великолепната Жена''

Снимки: Личен архив

ИНТЕРВЮ