ПАРТНЬОРИ

ПОКАНА за луксозно йога пътуване "Йога сред изобилието на Тоскана"

От една Великолепна Жена,
за друга Великолепна Жена!
Казвам се Аделина Кателинова и съм международен Йога и Тантра учител с дългогодишен опит.
Имам своя школа Art of Yoga.
Дами, за мен е удоволствие да Ви поканя на едно уникално преживяване - “Йога сред изобилието на Тоскана”, което ще се проведе на 16-23 септември 2023година. Тръгваме веднага след Новолуние на 15.09, това е прекрасно време да се посветите на себе си и да си помогнете чрез различни практики да възнамерите и манифестирате онова, което в важно за вас сега. Едновременно с това да се насладите на красотата, която предлага тази така изобилна област на Италия.

Щастлива съм, че мога да предоставя за Вас специална отстъпка от 100 евро от цената за избрания от Вас пакет с кодова дума: #Великолепната Жена

За записване е необходимо да заплатите капаро от 450 евро след потвърждаване на резервацията.
До 16.08 е необходимо да заплатите цялата сума.

Вижте повече информация в линка:
Йога сред изобилието на Тоскана
Ще бъдем настанени във прекрасна вила, намираща се на хълм сред полята на Тоскана. Къщата е близо до Voltera с гледка спираща дъха.

Сутрин ще започваме деня си с йога, а през деня, програмата ще е различна. На разположение имаме голям басейн и красиви зелени поляни. Може да се излежавате и наслаждава на спокойствието и великолепната гледка.
 • Волтера е най-близкото градче, намира се на 15 минути
 • Ще направим един ден разходка до Флоренция
 • Разходка до Сиена и Монтериджоне.
 • Ще отидем до Ливорно
 • Ще се разхождам до Сан Джиминяно и Лука
 • По желание можем да посетим местни винени плантации.

Практики:
Всеки ден практиките ще бъдат с определена насоченост, която ще ви дава отправна точка за осъзнаване през деня. Ще започнем от раждането, момента, в който се свързвам с живота, ще преминем през различни състояния, които ще ни покажат как действаме в живота. След събитието ще имате ясно намерение, което ще сме манифестирали и подкрепили, чрез ритуал за активация.

 • 1 – ден – СВЪРЗВАНЕ – Ще направим ритуал за свързване със себе си и другите. През деня фокусът ще бъде: Как се свързвам с живота и другите? Предпочитам ли сигурна среда или мога да се отворя към новото и неочакваното.
 • 2 – ден – ЖЕЛАНИЕ – Какво са моите мечти и желания? Как да ги манифестирам в живота си?
 • 3 – ден – ОТВОРЕНОСТ – Мога ли да се отворя и да кажа ДА на живота? Казвайки да на своята майка, аз отварям пространство за всичко в живота си. Майката е източника, от там започва и идва всичко.
 • 4 – ден – ДОВЕРИЕ и ПРЕДАВАНЕ- Как се доверявам? Ще направим упражнение, в което ще се подкрепите за да усетите, как е за вас да се отпуснете и доверите.Да се предадеш, отдадеш, довериш и просто да плаваш и следваш. Можеш ли да следваш? Можеш ли да плаваш с реката, вместо да се бориш?
 • 5 – ден – ЖИВОСТ – Животът е хубав. В този ден ще танцуваме и събудим страстта в себе си. Ще си доставим удоволствие и ще осъзнаваме, Как се свързвам с живота.
 • 6 – ден – БЛАГОДАРНОСТ – Припомнете си поне 3 неща, за които сте истински благодарни в живота си. В този ден ще благодарим и поклоним на живота. Ще благодарим на хората и групата, с които споделяхме и ще се подготвим за Новото.
 • 7 – ден – ПРЕРАЖДАНЕ – в този ден ще сложим край, на онова което се е родило преди 7 дни и ще се отворим за новото, което ни чака в живота.Това ще ни помогне да не се привързваме, да пускаме с любов и благодарност. Вечният цикъл – живот – смърт – живот.
Аделина Кателинова, Art of Yoga
В това 7 дневно пътешествие, освен из красивите поля на Тоскана, ще пътешестваме и навътре към себе си. Така че да си тръгнем отпочинали и заредени.

Очакваме Ви!
За повече информация:
Телефон: 0895 661 161
Имейл: adelina@adelinayogaart.com
www.adelinayogaart.com
Здраве Събитие Обучение