ТЕНДЕНЦИИ
Новото възхитително трио продукти от серията J'adore на марката Dior

Новото възхитително трио продукти от серията J'adore на марката Dior

Новото трио, което да обожавате

Флоралният букет на J'adore е вложен в Les Adorables - серия от парфюмни жестове за разкрасяване на кожата. Тази година колекцията е обогатена с три нови продукта за грижа за тялото, които да обожавате: разкошен душ-гел, успокояващо мляко за тяло и хидратиращ крем за ръце, нокти и деколте.

Подобно на своите предшественици, тези три нови Adorables възхваляват сияйните свежи и цветни нотки на J'adore, доставяйки интензивно удоволствие директно върху кожата. Чувственият им аромат се допълва от опита на науката на Dior. Формулите им, подчертани от сетивните текстури, обещават както ефективност, така и усещане за комфорт.

Опаковките на това уникално трио също допринасят за удоволствието на сетивата. Със заоблената си форма, вдъхновена от мънистото, с което е украсена емблематичната бутилка с парфюм, те възприемат естетическите кодове на J'adore, за да излязат извън традиционната вселена на банята и тялото и да се превърнат в обекти на желание за колекциониране.

The Shower gel

Душ гелът съчетава ритуала за баня с ароматен момент на удоволствие, озарен от нотките на J'adore. Наситен с екстракт от жасмин, той обгръща тялото с фина, лека пяна, която оставя кожата копринена и леко ароматизирана.

The Body milk

Млякото за тяло гали кожата благодарение на формулата си, съставена от 92% съставки с естествен произход,, обогатена с восък от жасмин. Кремообразната му, успокояваща текстура хидратира и подхранва кожата, като я прави по- еластична. Тя се усеща по-мека и е деликатно ароматизирана с флоралните нотки на J'adore.

The Cream for hands, nails and décolleté

С формат "номад", кремът за ръце, нокти и деколте е идеалният съюзник за деликатно ароматно докосване на мекота по всяко време на деня. Съставен от 97% съставки с естествен произход, обогатен с восък от жасмин и нектар от памук, неговата подхранваща и хидратираща формула разцъфва в гладка деликатна текстура. Само с едно докосване тя оставя кожата еластична и сатенена, подсилена от флоралните аромати на J'adore.

Възхитителни и неустоими опаковки

В допълнение към неустоимия си аромат и сетивните формули, които се грижат за кожата, Les Adorables са наслада за очите. Представени в изтънчени и женствени опаковки, те са безкрайно колекционерски.
С дизайн, който интерпретира естетическите кодове на флакона на култовия парфюм, емблематичното мънисто е претворено в три бели флакона, подчертани със златно докосване.

Душ-гелът и млякото за тяло са представени с матово бял капак, подсилен със златен кант, и са щамповани с логото "J'adore". Междувременно кремът за ръце, нокти и деколте се съдържа в бяла опаковка, гравирана с емблематичния подпис на Christian Dior. Малкият му формат означава, че може да бъде прибран навсякъде, за момент на грижа за себе си по всяко време на деня.
КРАСОТА