КЛУБ
Запознайте се с великолепната Даниела Братова

Запознайте се с великолепната Даниела Братова


Aз обладавам немирни сърца!
Специалист съм по Вътрешни болести и Кардиология.
Грижа се за здравето на най-неуморния орган в човешкото тяло, практикувайки лекарската професия като свое призвание!

КОНТАКТИ:
Даниела Братова
Телефон: +359 877 38 58 03
Email: daniela.bratoval@gmail.com


Представяме Ви Дамите от "Клуб Великолепната Жена":

Даниела Братова, Специалист по Вътрешни болести и Кардиология


ВИЗИТКА:

Даниела Братова е жена, която вдъхновява - лъчезарна, приветлива, нежна, енергична и успешна!

През 2010 сбъдва голямата си мечта - да завърши медицина и да дарява надежда на хората по време на най-страшните им борби. Реализира се успешно в професионален план в Германия, като през 2018 година придобива специалност по Вътрешни болести, а през 2021 - и по Кардиология. След дългогодишна болнична дейност, през 2022 се посвещава на амбулаторния медицински сектор във Франкфурт на Майн, където практикува не само диагностична и лечебна дейност, но и превенция на здравето.
Тя е дълбоко уверена в неразривната връзка между тялото и душата, и от 2021 започва квалификация по Психосоматика.

Омъжва се през 2011 за студентската си любов. Майка е на 2 прекрасни момченца. Със съпруга си, който също е лекар по професия, си партнират успешно не само в личен, но и в професионален план. През 2016 основават виртуална клиника на благотворителна основа, с цел съдействие при представяне на сложни медицински казуси пред немски специалисти в случаите, в които в България възможностите за лечение са изчерпани.

Любимо хоби на семейство Братови са екскурзиите с кемпер сред природата. Летата си прекарват предимно в родината, близо до роднини и приятели.

В свободното си време Даниела Братова черпи енергия и мотивация за развитие от семинари по личностно израстване.

Тя не пропуска рожден ден или друг повод, за да даде израз на хобито си - сладкарство, и да зарадва гостите с торта, направена и декорирана от самата нея.

Спортува редовно и осъществява връзка с българските си корени, посещавайки Клуб по народни танци ''Гайда'' във Франкфурт на Майн.

През пролетта на 2022 участва в програмата на Йордана Димитрова ''Код ВЕЛИКОЛЕПНА'', благодарение на която обновява блясъка си на красива, класна и уверена жена!

Даниела Братова, Специалист по Вътрешни болести и Кардиология


Отзив ''Код ВЕЛИКОЛЕПНА'':

Изключително съм благодарна за срещата ми с толкова вдъхновяваща жена като Йордана Димитрова! Трите месеца по време на програмата “Код ВЕЛИКОЛЕПНА” изминаха за мен, като миг! Всяка среща с Йордана и останалите мотивирани дами, спомогнаха за моето личностно извисяване и преоткриване на красотата в мен и около мен! На мнение съм, че тези знания би трябвало да се преподават и в училище. Надявам се все повече дами да се докоснат до тази магия!
Пожелавам на Дамите от нашия Клуб и на тези, които престои да се включат, да продължават да разпалват огъня на женската си сила и да намират в себе си образа на Великолепната жена - всекидневно!

Даниела Братова, "Клуб Великолепната Жена"

Йордана Димитрова и Даниела Братова, "Клуб Великолепната Жена"

Питате ме как се влиза в "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"?

След успешно преминаване на програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА" - Вие ставате част от нашата елегантна общност - "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"!

Не отлагайте, присъединете се сега! Гарантираме Ви, че възвръщаемостта в качеството Ви на живот - ще надмине очакванията Ви!

Йордана Димитрова
Експерт Личен Имидж и Бранд
Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална интелигентност

Проверете кога са следващите дати за програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":
АКАДЕМИЯ КОД ВЕЛИКОЛЕПНА

Вижте, кои са Дамите в "Клуб Великолепната Жена":
КЛУБ ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА

Франкфурт на Майн