ГАРДЕРОБ

В ГАРДЕРОБА на: Евелина Макрис


В гардероба на Евелина Макрис - собственик на "ТЕД Консултинг", с дейност Счетоводство и данъчни консултации. Вече повече от 15 години дружеството работи с български и чуждестранни клиенти, физически лица и корпорации.

Какво е за Вас модата?
Модата е моята природа,обожавам я, едно от големите ми удоволствия е да се наслаждавам съзерцавайки красиви рокли, обувки ,чанти, аксесоари, бижута. Когато бях дете с майка ми често ходехме заедно по магазините, тя беше учител по математика - модерна, стилна и красива жена. Възпитана съм да се обличам елегантно и да нося рокли!

Модно блиц интервю с Евелина Макрис за "Великолепната Жена"


МОДНО БЛИЦ ИНТЕРВЮ:

1. Стилът ми е разнообразен, но предимно ЕЛЕГАНТЕН.

2. Най-често нося РОКЛЯ.

Модно блиц интервю с Евелина Макрис за "Великолепната Жена"

3. Между панталон и пола избирам ПОЛА.

4. Марки тоалети в гардероба ми - KAREN MILLEN, LIU JO, MARCIANO, MARELLA, ELISABETTA FRANCHI, PINKO и много други... обичам да купувам разнообразни дрехи за всеки повод.

5. Между токчета и равни обувки избирам ТОКЧЕТАТА.

6. Марки обувки в гардероба ми - PENNY BLACK, LOVE MOSCHINO, POLLINI, HERMES, CALVIN KLEIN, IU JO.

В гардероба на Евелина Макрис

7. Най- любимата ми дреха е РОКЛЯТА, обожавам роклите на KAREN MILLEN.

8. При бельото залагам на SIMONE PERELI, CHANTELLE, VICTORIA'S SECRET, TRIUMPH.

9. Сред аксесоарите акцентирам на ОБЕЦИ, ПРЪСТЕНИ, КОЛИЕ - задължителни за всеки ден, подбирам ги спрямо повода и тоалета. Понякога колани, красиви шалове, гривни и шапки.

10. Между малка, средна и голяма чанта избирам СРЕДНА, ежедневието ми е натоварено и размера трабва да побира и някой документ.

Модно блиц интервю с Евелина Макрис за "Великолепната Жена"

11. Любимата ми чанта е PRATESI FIRENZE - малка красива чанта, екрю, тип кокетно куфарче. Лятото дъщеря ми започна да учи във Флоренция, поседях малко по-дълго във Флоренция и имах възможността да се запозная с бутиковото производство на чанти и обувки на Тоскана. От там са тръгнали и доста известни марки като GUCCI и други.

В гардероба на Евелина Макрис

12. Предпочитаните от мен бижута са ОБЕЦИ, ПРЪСТЕНИ, КОЛИЕ - злато, полускъпоценни камъни, малко диаманти, понякога и перли.

13. Любимото ми бижу са малки ЗЛАТНИ ОБЕЦИ И ПРЪСТЕН С ОНИКСИ И ТОПАЗ - SOKOLOV JEWELRY. Купих си ги на летището в Истанбул, имах дълъг престой между полетите и се насладих на крсиви ювелирни изделия в бутиците.

В гардероба на Евелина Макрис

14. Любимият ми парфюм - сменям ги според настроението си, в момента за вечер залагам на COCO NOIR, CHANEL, за през деня се разнообразявам с L'HEURE VERTE BY KILIAN, JO MALONE, TOM FORD.

В гардероба на Евелина Макрис

15. Любимото ми червило - няколко са, на DIOR, ESTEE LAUDER, CHANEL.

16. Любимата ми марка за грим - отново DIOR, ESTEE LAUDER, CHANEL.

В гардероба на Евелина Макрис

17. Бих описала гардероба си със следните 3 думи - РАЗНООБРАЗЕН, ПРЕПЪЛНЕН, ИНТЕРЕСЕН - може да се намерят рокли, поли, сака, кожени палта, шапки, различни бижута, екипи за ски, екипи за спорт, много обувки на токчета, маратонки, както и специални туристически обувки и екипи за планински преходи.18. Преобладаващите цветове в гардероба ми са ЧЕРВЕНО, РОЗОВО, СИНЬО, БЯЛО, а напоследък и ЦИКЛАМА. От известно време избягвам черното, заменям го с екрю,бежово и карамел за по-неутрални цветове.

19. Ако трябва да се обличам изцяло само от една марка, бих избрала KAREN MILLEN.

Модно блиц интервю с Евелина Макрис за "Великолепната Жена"

20. Моята тайна за красота е в непрестанното движение! Храня се малко,понякога забравям да хапвам, увлечена в ежедневни задачи и работа. Винаги внимателно избирам дрехата, с която да изляза от вкъщи, даже разходката до кварталния магазин е свързана с избор на тоалет. Не съм небрежен човек, фокусът ми е в детайла и цялостната визия. Наблягам на женственността, усмивката, акцентирам на качества като толерантност и отношение към околните.

Модно блиц интервю с Евелина Макрис за "Великолепната Жена"

Снимки: Личен архив

ГАРДЕРОБ