КЛУБ
Запознайте се с великолепната Татяна Хаджийска

Запознайте се с великолепната Татяна Хаджийска

Създавам уют, топлина и комфорт, които всяка жена заслужава!
Аз съм производител на широка гама плетива от качествени и естествени материали, в разнообразни плетки и цветове!
С удоволствие ще ви представя нашите изделия, изцяло произведени в България с любов и внимание към всеки детайл!

КОНТАКТИ:
Татяна Хаджийска
Телефон: 0889 455 766
Е-мейл: Tatiana.hadjiyska@rositsa.bg
Linked in: Tatiana Hadjiyska
www.rositsa.bg
www.amayaros.com
Представяме Ви Дамите в "Клуб Великолепната Жена":
Татяна Хаджийска, РОСИЦА АД и AMAYA ROS
ВИЗИТКА:

Татяна Хаджийска е усмихната, цветна и позитивна личност. Завършва висшето си образование специалност „Социална и Икономическа Администрация“ в любимата ѝ Франция, специализира в Лондон и мечтае да пътешества по света.

След завръщането си в България работи в корпоративния сектор, трупа опит в различни компании в сферата на текстила и облеклото. От близо 10 години работи като Изпълнителен Директор на фирма РОСИЦА АД, специализирана в производство на дамски и мъжки трикотаж. Развива търговската дейност на фирмата основно износ за европейския пазар и собствен бранд AMAYA ROS с висококачествени плетени изделия за стилната жена.

Татяна обича работата си, тя казва че има ли вдъхновение е изпълнена с енергия и всеки ден е вълнуващо преживяване. Нейното мото в живота е Всеки късмет е резултат от упорита работа.

Татяна и нейния партньор в живота са щастливи родители на 6 годишната Матея. Семейството я зарежда, наслаждава се на моментите заедно и очакват с нетърпение всяка слънчева почивка или пътешествие.
Татяна Хаджийска, ''Клуб Великолепната Жена''
Отзив ''Код ВЕЛИКОЛЕПНА'':
Аз съм изключително благодарна на прекрасната Йордана Димитрова и щастлива да бъда част от програмата „Код Великолепна“! Запознах се с Йордана на едно приказно и красиво място и оттогава вървя по пътя на Великолепието.
Програмата ме изпълни с вдъхновение и желание да бъда по-добрата версия на себе си, да се поставя на първо място, да се чувствам елегантна и уверена и да приоритизирам важните неща за мен! Доверих се на Йордана и като мой ментор в индивидуалната програма "Баланс в живота " и съм благодарна за подкрепата, споделените знанията, приятното време заедно и резултатите!
За мен е чест и удоволствие да бъда сред толкова Великолепни дами и горещо препоръчвам програмата на всяка жена, която искат да развие и надгради своя личен имижд и бранд.
Татяна Хаджийска, ''Клуб Великолепната Жена''
Йордана Димитрова и Татяна Хаджийска, ''Клуб Великолепната Жена''
Питате ме как се влиза в "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"?

След успешно преминаване на програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА" - Вие ставате част от нашата елегантна общност - "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"!

Не отлагайте, присъединете се сега! Гарантираме Ви, че възвръщаемостта в качеството Ви на живот - ще надмине очакванията Ви!

Йордана Димитрова
Експерт Личен Имидж и Бранд
Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална интелигентност
Проверете кога са следващите дати за програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":
АКАДЕМИЯ КОД ВЕЛИКОЛЕПНА

Вижте, кои са Дамите в Клуба:
КЛУБ ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА
София