НОВИНИ

ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена на Sofia Fashion Week AW23/24

Бляскав старт на Sofia Fashion Week AW23/24

Дамите от Клуб Великолепната Жена сред ВИП гостите на SOFIA FASHION WEEK AW23/24.

Събитието се проведе в Hotel Marinela, зала София, която беше изцяло преобразена за бляскавия старт на Sofia Fashion Week. Стотици гости се насладиха на великолепната Welcome area, където се запознаха отблизо с дизайнерите и партньорите на събитието.

10 български дизайнери и брандове откриха първата вечер на ревютата, които Дамите от Великолепната Жена имаха възможност да наблюдават от първия ред.
Водещи на събитието бяха лицата от ефира на Code Fashion TV, Елица Стойчева и Златина Иванова. Те бяха в изискани черни рокли от Princess Fashion Studio.

Вечерта на българските марки и дизайнери стартира с ревю на Papena. Дизайнерът Пламена Мишева - Недялкова бе подготвила нова колекция, отново посветена на семейството и любовта. Малки дами и господа, тийнове, семейства и дори кучета дефилираха за бранда

Наталия Гуркова дебютира на сцената на Sofia Fashion Week като дизайнер. Нейната марка Queen by NG е вдъхновена от самата нея. Предложенията ѝ за дамите са изискани и стилни, с подчертана женственост и блясък.

Vanitta бе заложила на авторски принтове в новата си колекция. Както дамите, така и господата могат да намерят нещо смело и екстравагантно за новия сезон, с което да бъдат забелязани от далеч.

Вечерта продължи с ревю на BK Fashion Atelier. Дизайнерът Боряна Колева е известна със своя лек и изчистен стил, с женствени елементи и намигване към устойчивата мода.

Бунтарите от Pause Jeans бяха подготвили богата колекция дамски и мъжки облекла. Черното бе основна линия в моделите, а за финал Цвети Разложка закри ревюто на бранда.

Wolf Walley пристигна директно от Седмицата на модата в Милано с колекция Sakura, с персонализирани авторски нашивки и бродерии по дрехите. Блогърките от Atidora закриха ревюто.

Мария-Луиза дизайнер на съвсем новия бранд Luiza обра овациите със своите смели модели, с деликатен блясък и много сексапил.

Benmodel бе заложила на стилните предложения за дамите, които обичат да бъдат център на вниманието, но освен това и да се чувстват комфортно в тоалетите си.

KWIAT ни показаха новите тенденции в слънчевите и диоптричните очила, като ни напомниха, че този аксесоар никога не е скучен.

Финалът на вечерта бе Stephanie Kamenova Luxury Fashion с нейната колекция в бяло и светли тонове, вдъхновена от европейската мода. Предложенията ѝ за дамите бяха стилни и запомнящи се.
Вижте какви Събития предстоят:
ЕКСКЛУЗИВНИ СЪБИТИЯ НА ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА

Снимки червен килим:
Качество Дизайн и Точност

Снимки ревюта:
Dimitar Chilov Photography
НОВИНИ