ИНТЕРВЮТА
Лиляна Ангелова на корицата на бр. 83 на седмичното Лайфстайл списание на "Великолепната Жена"!

Интервю с ВЕЛИКОЛЕПНАТА Лиляна Ангелова

ВИЗИТКА:
Лиляна Ангелова е родена в красивия град Пловдив. Завършила е актьорско майсторство и режисура в съвременните театрални форми, в майсторския клас на професор Дюлгеров в НБУ.

От 2006 година е в медийното пространство и е сред първите реалити участници в България. Снимала се е в различни телевизионни проекти и списания. Лиляна споделя, че е щастлива, затова че през последните 5-6 години има възможността да покаже истинската си същност, нейните интереси и знания, чрез инстаграм профил си LILYANA ANGELOVA, като професионален инфлуенсър.

Преминала през различни обучения в сферата на красотата и здравето, в момента Лиляна се сертифицира, като лайфстайл коуч - човек, който мотивира хората да харесват и обичат себе си, като ежедневно ги напътства.

С нейния съпруг са заедно повече от десет години и имат едно прекрасно момченце на пет години. Тя е благодарна на своя съпруг за вярата и подкрепата във всичките ѝ начинания и за това, че я кара да вярва в себе си!
Лиляна Ангелова в интервю за списание "Великолепната Жена"
Каква е истинската красота на жените? Според Вас доколко е важен външния вид в живота на една жена? Споделете какъв е Вашият личен стил, имате ли си любими аксесоари, цветове, принтове? Какви са Вашите ритуали за красота?
Истинската красота на жените се крие в това да бъдат щастливи и в хармония със себе си!

Една жена, която държи на външния си вид, означава, че обича и държи на себе си. В този ред на мисли, външния вид е изключително важен в живота на една жена.

Харесвам капсулните колекции, които обикновено включват пет до десет облекла, които са обединени от обща идея или тема. Всички елементи на колекцията са комбинирани помежду си, така че често предпочитам да закупя няколко облекла, включени в капсулната колекция наведнъж. Оттук идва и името – тази условна „капсула“ има всичко, от което може да се нуждаете, и не е нужно да стоите дълго пред гардероба си и да мислите кои дънки ще подхождат на тази блуза – въпросът за съвместимостта вече е решен от дизайнерите на етапа на създаване.

Имам два много лесни и същевременно изключително ефективни ритуала за красота. Първият е всяка сутрин мия обилно лицето си с ледено студена вода. Измиването на лицето със студена вода подобрява притока на кръв и по този начин цялостното кръвообращение в кожата и нейният по-добър външен вид, кожата сияе. Повишеният приток на кръв от своя страна осигурява на кожата по-добра защита срещу свободните радикали и общото замърсяване. Това изключително добра превенция срещу акне, тъмни кръгове под очите и бръчки.

Вторият ми ежедневен ритуал за красота е пиенето на две чаши топла вода сутрин на гладно. Този "вътрешен душ" ускорява метаболизма с 20-30 процента и калориите изгарят по-бързо, освен това бързо разрежда изработените през нощта токсини и ги извежда от организма. Тибетските монаси вярват, че този навик предотвратява много болести и удължава младостта. Според тях топлата вода поддържа енергийния баланс на ин и ян. Традицията за водна терапия на гладно идва от Изтока. От векове в Япония практикуват ритуала "лечение с вода", който включва 4 чаши вода всяка сутрин веднага след събуждане. И традиционната медицина изтъква целебната роля, която има чаша топла вода на празен стомах сутрин. Тя помага за отмиване на токсините, които тялото разгражда по време на сън, прочиства червата и стомаха. Стимулира се производството на стомашни ензими, намалява киселинността на стомашния сок. Това помага за по-бързо и качествено усвояване на храната. Благоприятен е ефектът върху кръвоносната и лимфната система.
Лиляна Ангелова в интервю за списание "Великолепната Жена"
Казват, че човек се учи докато е жив, съгласна ли сте? Какво е Вашето осъзнаване през последната година? Коя е любимата Ви книга? Баланс в живота - мисията възможна или не? Бизнес по женски – смятате ли, че има такъв начин?
Колкото по-зрял става един човек, разбира, че има много нещо за учене. На мен лично интересите в годините ми се увеличиха.

Моето осъзнаване през годините е духовното израстване, тази невидима част от нашия свят, която не се учи в училище, както и тежестта на семейни ценностти.

Харесвам книгите на Карлос Кастанеда, Вадим Зеланд. Kнигaте, която променят животи - "Тайната" на Ронда Бърн и "Четирите споразумения" на Дон Мигел Руис. Разбира се харесвам и класически романи.

Понякога пренебрегвам семейството ми заради професионални ангажимент, но все пак смятам, че баланса в живота е възможен!

Смята се, че бизнесът е мъжка територия, но аз познавам много жени, които се справят отлично в тази сфера. Една жена с чар, ум и интелект би била изключително успешна във всяко бизнес начинание.
Лиляна Ангелова в интервю за списание "Великолепната Жена"
Важно ли е първото впечатление, което оставяме, когато се запознаваме с нови хора? Етикет, протокол и добри обноски – къде е мястото им живота ни? Познаването на етикета на маса, винения, светски, бизнес, международен етикет – необходимост или помпозност?
Въпреки, че не винаги първото впечатление е най-правилно, истината е, че често съдим за хората по това как те са облечени и какви са маниерите им.

Добре възпитания човек винаги прави впечатление. Познаването на етикета, протокола, добрите обноски и отношения към хората са изключително важни във всяка една ситуация. Много по-добре е да знаем правилата, отколкото да попаднем в ситуация, в която да се притесним.
Лиляна Ангелова в интервю за списание "Великолепната Жена"
Говоренето пред публика – изпитание или удоволствие? Комуникативна личност ли сте, важно ли е да умеем да водим Светски разговори? Според Вас кои са основните бариери в комуникацията между хората и как могат да бъдат преодолени? Как тълкувате израза - Култура на словото?
Не изпитвам затруднение и притеснения да говоря пред публика. За мен не е важно колко е голяма аудиторията, важно е какво имаш да кажеш.

Много е приятно когато хората вибрират на една честота, имат общи интереси, светоусещане и мироглед. Тогава със сигурност няма бариери в комуникацията помежду им.

Културата на словото според мен се формира в детска възраст и училище, за съжаление все по-често забелязвам липса на такова.
Лиляна Ангелова в интервю за списание "Великолепната Жена"
Каква роля играе темата за Естетиката на движенията в излъчването на една жена? Може ли според Вас една жена да направи първо впечатление с походката и осанката си или това не е от значение? Как поддържате тялото си, спортувате ли?
Външността на жената се формира не само от красотата на лицето и тялото, а също така и от походката и осанката. Смятам , че естетиката на движенията в излъчването е важна тема за всички ни. Харесвам финни, грациозни и елегантни жени, тези качества нямат нищо общо с килограмите, а с излъчването на Дама.

От години практикувам йога. Харесва ми начина, по който усещам тялото си по време на практиката. Всяка сутрин правя вкъщи слънчевия поздрав, отнема ми не повече от десет минути, по този начин балансирам всички енергии в тялото си. След това се чувствам изключително тонизирана и заредена. За да поддържам фигурата си ходя и на фитнес, поне два пъти в седмицата.
Лиляна Ангелова в интервю за списание "Великолепната Жена"
Обичате ли себе си, как изразявате тази любов? Имате ли си хоби, увлечение – разкажете ни? Коя е любимата Ви дестинация? Имате ли си семейни традиции? Вие сте човек, който е свикнал всичко да планира или сте по скоро по импровизациите?
Заобичах себе си преди около десет години, когато изкарах обучението си по холистична медицина и клинична нутрициология. Тогава разбрах, колко е важно човек да обича и харесва себе си.

Обичам да медитирам и манифестирам живота ми, това ми е любимото хоби. Да бъда творец на собствения си живот!

Любимата ми дестинация са Малдивите, като те са част от нашите семейни традиции при пътешествията.
Обожавам екзотичните дестинации, препоръчвам Сейшелските острови и остров Мавриций.

Винаги планираме предварително почивките си и ги разпределяме спрямо сезоните и континентите.
Лиляна Ангелова в интервю за списание "Великолепната Жена"
През последните години се поставя акцент на развиването на Личен Имидж и Бранд – съгласни ли сте с това? Как бихте се описали с 3 думи? Кой е успешният Делови вид за жените?
В годините успях да изградя личния си имидж и спечелих доверието на стотици жени. Аз самата се превърнах в бранд за подражание, чрез инстаграм профила си LILYANA ANGELOVA. Осъзнавам отговорността, в ролята си на Инфлуенсър и се старая да съм добър пример.

Аз съм една от първите в България реалити личности и това беше естествено продължение на публичните ми изяви. Само, че не контролирано от режисьори и продуценти, а от самата мен. Показвам се, такава, каквато съм, споделям интересите си и натрупаните знания. Признанието и любовта на последователите ме мотивират да продължавам.

Думите , които ме описват са: честност, доверие, доброта.
Лиляна Ангелова в интервю за списание "Великолепната Жена"
Важно ли е да подбираме обкръжението си? Имате ли много приятели? Споделете имена на хора, които Ви вдъхновяват? Трябва ли да поставяме граници в общуването си с хората?
Според мен е задължително да подбираме обкръжението си. В годините редуцирах голяма част от приятелите и познатите си. Но в същото време добавих много нови контакти и приятелства. Обичам да общувам с хора, които ме вдъхновяват, тези които са най-добри в работата си и имаме общи интереси, като холистична медицина, шамбала, вибрационна медицина, грим, грижа за кожата, грижа за косата и така нататък.
Лиляна Ангелова в интервю за списание "Великолепната Жена"
Снимки: личен архив
ИНТЕРВЮ