ПОСТИЖЕНИЯ
ATRIUM Boutique Hotel Sofia спечели престижната наградата Traveller Review Awards 2023

ATRIUM Boutique Hotel Sofia с награда от Traveller Review Awards 2023

За по-малко от година от създаването си ATRIUM Boutique Hotel Sofia беше отличен с Traveler Review Awards 2023 от Booking.com - престижна международна награда, която се дава за оценки и отзиви на клиенти от цял свят.
„Наградите Traveler Review Awards 2023 отбелязват усилията на партньори като вас, които създадоха невероятни изживявания за пътниците. Вашето невероятно гостоприемство не е останало незабелязано – вие сте сред местата за настаняване с най-висок рейтинг в нашата платформа – се казва в поздравителното съобщение, изпратено от ръководството на Booking.com. – Работите с нас по-малко от година, така че спечелването на наградата Traveler Review е още по-голямо постижение. Честито!

Поздравления за признанието с наградата Traveler Review Award 2023! От името на целия екип на Booking.com искам да ви кажа колко високо ценим вашата упорита работа и ангажираност. Тази награда показва колко вашите гости ценят специалните спомени, които им помагате да създадат. Това е и нашият начин да ви благодарим от тяхно име и да споделим тази радост с милиони други пътници.“
Това написа за ATRIUM Boutique Hotel Sofia, г-н Глен Фогел, главен изпълнителен директор на Booking.com
ATRIUM Boutique Hotel Sofia е открит през март 2022 година. Разположен е в историческия център на София, хотелът разполага с просторни и модерни апартаменти на 3 нива със зашеметяващи частни градини на покрива. Луксозните апартаменти, както и цялата сграда ATRIUM е проектирана с уникална устойчива концепция. Наградени са, отново от Booking.com, като устойчиво място за пътуване.
CITY | Luxury Garden Suite
MOON | Luxury Garden Suite
GULF | Luxury Garden Suite
AIR | Luxury Garden Suite
FOREST | Luxury Garden Suit
EARTH | Luxury Garden Suite
Част от апартаментите в ATRIUM Boutique Hotel Sofia разполагат с частна градина на покрива, която Ви помага да се насладите на спиращата дъха гледка към града и планината от покрива на вашия апартамент!
Награди