КЛУБ
Запознайте се с великолепната Добромира Лулчева

Запознайте се с великолепната Добромира Лулчева


Увеличавам белите дробове на планетата и сътворявам природа!
Аз съм ландшафтен архитект.
Проектирам паркове, градини, открити пространства и всичко, което е отвъд входната врата.

КОНТАКТИ:
Добромира Лулчева
Tелефон: +359 896 724 814
Email: DL@LandscapeDesignStudio.eu
Linkedin: Dobromira Lulcheva
Instagram: dobromira.lulcheva
www.LandscapeDesignStudio.eu


Представяме Ви Дамите от "Клуб Великолепната Жена"

Добромира Лулчева, "LANDSCAPE DESIGN STUDIO'' - Ландшафтен Архитект


ВИЗИТКА:

Добромира Лулчева е очарователна и позитивна дама, мечтател и визионер за по-зелен и добър свят.

Съосновател и собственик на студио за ландшафтна архитектура LANDSCAPE DESIGN STUDIO. Вярва, че жизнените и зелени пространства са сърцето на оживените градове и здраво общество. С екипа си се фокусират върху разработването на устойчиви концепции, с положително въздействие върху благосъстоянието на хората и околната среда.

Добромира Лулчева завършва магистърска степен по ландшафтна архитектура в Лесотехническия университет, гр.София. Работи в сферaта от 15 години и непрестанно се развива и усъвършенства. С екипът си в LANDSCAPE DESIGN STUDIO се стреми да създава пространства, които носят усещане за природа, привличат хората и са източник на здраве, живот и удоволствие. Работи по различни по мащаб проекти – градски паркове и градини, жилищни комплекси и квартали, бизнес и офис сгради, еднофамилни градини и апартаментни тераси. За всеки един проект намира индивидуални решения, чрез които развива красиви, функционални и качествени открити пространства със собствена идентичност. Естетиката, функционалността и високото качество на услугата са в основата на всеки проект. При проектирането отдава голямо значение на холистичния подход и синтеза между архитектурата, ландшафта и природата в градска и извънградска среда.

Автор е на статии за ландшафтна архитектура в най-голямото издание за градска среда и архитектура в България – списание ‘‘Градът‘‘.
Цялостния и интегриран подход в дизайна носи на Добромира Лулчева и студиото редица престижни награди от български и международни конкурси, публикации и участия в професионални издания и форуми.

Покрай работата си на ландшафтен архитект, фокусиран в създаването на устойчиви и екологично позитивни проекти, формира силно екологично съзнание в ежедневието си и през последните години предпочита да се придвижва с нулев въглероден отпечатък в града – пеша или с велосипед. Тази философия е възприета от целият ѝ екип, и се превръща в начин на мислене и живот.

Основател е на Фондация ‘‘ланд.арх. Иван Мустаков‘‘, създадена в памет на съпруга ѝ с идеалната цел да работи към информираност за стойността на ландшафната архитектура за здравето и благополучието на хората и градската природа, да подпомага талантливи студенти и млади ландшафтни архитекти, да обучава деца и да работи благотворително за деца със специални потребности, чрез методи за използването на растения и контакта с природата като вид терапия, и други.

Щастлива майка на две прекрасни деца - момче и момиче. Спортува усилено и танцува. Обича да чете, да рисува, да пътува, да прави разходки сред природата, да изкачва планини или броди по изгрев из пусти плажове. Почитател на екстремните спортове и преживявания.

Добромира вярва в доброто, в силата на мисълта, позитивната енергия, в способността на човек да променя света, променяйки първо себе си. Вярва в чудеса!

Добромира Лулчева, "LANDSCAPE DESIGN STUDIO'' - Ландшафтен Архитект


ОТЗИВ "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":

"За мен, участието ми в Академия ''Великолепната Жена'' беше едно невероятно и вдъхновяващо преживяване. Академията учи на елегантност, стил и грация в движенията, на етикет, маниери и обноски в светския живот и бизнес общуване. Учи да се отнасяме с любов към себе си и околните, да градим своите приоритети и да вървим към стабилно бъдеще. Всяка дама, преминала Академия ''Великолепната Жена'' се чувства елегантна и уверена в себе си. Великолепната Йордана Димитрова, със своите безценни съвети, любов и всеотдайност, е способна да превърне всяка жена в изискана дама и съвършено шлифован диамант! Благодаря за магичния свят, в който с всички великолепни дами се потопихме и заедно изживяхме всички прекрасни емоции!"


Добромира Лулчева, "Клуб Великолепната Жена"

Йордана Димитрова и Добромира Лулчева, "Клуб Великолепната Жена"

Питате ме как се влиза в "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"?

След успешно преминаване на програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА" - Вие ставате част от нашата елегантна общност - Клуб "ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"!

Не отлагайте, присъединете се сега! Гарантирам Ви, че възвръщаемостта в качеството Ви на живот - ще надмине очакванията Ви!

Йордана Димитрова
Експерт Личен Имидж и Бранд
Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална интелигентност

Проверете кога са следващите дати за програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":
АКАДЕМИЯ КОД ВЕЛИКОЛЕПНА

Вижте, кои са Дамите в "Клуб Великолепната Жена":
КЛУБ ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА


София