НОВИНИ

Дами от ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена дефилираха за италианския бранд Peserico


Моден формат „Облечена в бизнес” събра над 200 гости в най-голямото събитие за жените в бизнеса на Балканите Business Lady Excellence

На 25 и 26 април 2023 г. списание и клуб BUSINESS LADY организира двудневна международна бизнес конференция - най-голямото събитие за жените в бизнеса на Балканите Business Lady Excellence 2023. В конференцията участваха близо 35 лектори от Европа и Балканите, които споделиха своя опит и добри практики пред над 200 гости. Първата вечер приключи с моден ревю – спектакъл „Облечена в бизнес”.

Ревю-спектакълът бе под наслов Жената е успех, облечен със стил!

Говорейки за Бизнес, на сцената дефилираха и истински Бизнесдами от “Клуб Великолепната Жена”, които приеха предизвикателството да покажат колекцията на Италианският моден бранд Peserico, който вече 60 години въплъщава страстта към висшата мода и следване на местните традици в производството на елитни дамски облекла.
Дами от "Великолепната Жена" в ревю за Peserico
Силата на колекциите Peserico е в качествената продукция, характеризираща се с високо майсторство на изработка и особено внимание към детайлите. Компанията винаги е била вярна на производството на моделите си единствено и само в Италия, за да бъде гарантиран експертния дизайн и перфектната изработка с фокус върху крайния резултат- идеалното прилягане към фигурата. Материите, които характеризират моделите на Пезерико са естествени, а цветовете- подходящи за вкуса и предпочитанията дори и на най-претенциозните дами.

Представители на марката за България са 2 изключителни жени, познати със своята елеагнтност и стил - Юлияна Дончева и Даниела Димова, а бутикът се намира на ул. Съборна 7.

Дамите от "Клуб Великолепната Жена" представиха модели от колекцията пролет -лято 2023, която включва предложения, подходящи както за бизнес ежедневието на дамите, така и за романтични моменти в свободна среда.
Ето кои Дами дефелираха с тоалетите на италианския моден бранд PESERICO, начело с Йордана Димитрова - експерт по личен имидж и бранд, основател на Академия за стил и етикет „Великолепната Жена”. Сред участниците бяхо още Виолета Мачева, собственик на дигитална широкоформатна печатница „Меджик Аутдор” и бранд за декорация на дома и офиса „Меджик Индор”; Вержиния Иванова, финансов директор на МБАЛ „Лайф Хоспитал” Бургас и собственик на Семеен хотел „Аура” в Равда; Наталия Миланова, мастър маникюрист, собственик на салон за красота и школа за обучение на маникюристи;Цветанка Апостолова, експерт в областта на индустриалната собственост и художник по душа и призвание, носител на наградата „Рицар на четката 2017”; Красимира Иванова, строителен инженер, консултант в сферата на недвижимите имоти; Нели Паева, психолог и невротерапевт, основател на „Хелтикс център”, където прилагат иновативни методи за трениране на човешкия мозък; Тери Георгиева-Караиванова, собственик и дизайнер-художник на модния бранд „TERRY'S Fashion Style”, специализиран в изработката на облекла за специални поводи.
Тери Георгиева-Караиванова, Цветанка Апостолова, Виолета Мачева, Йордана Димитрова, Вержиния Иванова, Наталия Миланова, Нели Паева, Красимира Иванова

Видео от събитието:

Организатор: Business Lady
Снимки:Качество, Дизайн и Точност

Вижте какви Събития предстоят:
ЕКСКЛУЗИВНИ СЪБИТИЯ ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА
НОВИНИ