ТЕНДЕНЦИИ
Новият пленяващ дамски аромат на Narciso Rodriguez - For Her Musc Nude

Новият пленяващ дамски аромат на Narciso Rodriguez - For Her Musc Nude

Narciso rodriguez представя for her MUSC NUDE - нежно чувствен нов аромат, който внася ново настроение на деликатност в емблематичната for her колекция. Създаден, за да допълва и възхвалява собствената кожа на носещия го, възвишеният аромат обгръща тялото като втора кожа. Сияйна нова интерпретация на вечната шипрова структура, for her MUSC NUDE вплита емблематичното сърце на мускуса с деликатни цветни листенца и топли фасети, за да създаде пристрастяващ аромат, който възхвалява чувствеността на собствената кожа.

EСТЕСТВЕНА КРАСОТА

Възхитителните акорди на for her MUSC NUDE са внимателно създадени, за да се слеят неусетно с кожата и да станат едно цяло с носещия ги. Ароматът има красиво качество на "втора кожа", което го кара да се чувства като продължение на естествения аромат на притежателя му, казва Соня Констант, известният парфюмерист, създал for her MUSC NUDE. Сърцевината от мускус, съчетана с останалите нотки на аромата, имитира уханието на кожата, създавайки интимно и успокояващо качество.

Френският модел Лола Никон, музата на for her, перфектно въплъщава деликатната чувственост на for her MUSC NUDE. Портретът на кампанията, заснет в чиста естествена светлина от легендарното дуо Inez & Vinoodh, представя естествената ѝ красота, като предизвиква нежността на for her MUSC NUDE.

ДЕЛИКАТНО УХАНИЕ

Напомняйки за меката чувственост на топлата гола кожа, слънчевите аспекти for her MUSC NUDE пренаписват неизследвана територия. Структуриран около класическата шипрова рамка, ароматът се отваря с фина нотка на розов пипер и букет от деликатни абстрактни цветя. Те са озарени от акорд на бял жасминов цвят, който придава на аромата сияйно, целунато от слънцето качество.

В сърцето на аромата разцъфтява деликатна роза дамасцена, ръчно набрана рано сутрин, за да улови най-силната есенция на скъпоценния аромат. Нежната нотка на розата пронизва емблематичната сърцевина от мускус - неповторимият подпис на колекцията for her, който придава на MUSC NUDE чувствеността на втората кожа. Това съблазнително сърце еволюира до богата основа от меки дървесни нотки, индонезийско пачули и абсолю от зърна тонка - съблазнителна композиция, която обгръща кожата с топла и пристрастяваща следа.
  • Изкуството на мускуса - изключително чувствен и интимен, когато се носи самостоятелно, MUSC NUDE разкрива уникални олфактивни възможности чрез алхимията на наслагването. Когато се наслоят върху основата на for her PURE MUSC, внимателно калибрираните нотки на всяка композиция се сливат плавно, за да създадат изцяло личен характерен аромат. PURE MUSC засилва меките, вторични аспекти на for her MUSC NUDE, като подсилва флоралните му елементи с изящни нотки на портокалов цвят, жасмин и иланг-иланг.

ДЕЛИКАТЕН НЮД ФЛАКОН

Емблематичният for her флакон е преобразен в деликатни нюд тонове, а полупрозрачното стъкло е матирано в нежно розово, което едва доловимо разкрива изискания аромат в него. Остър, архитектурен и изчистен по форма, флаконът споделя графичния силует, който се е превърнал в отличителен белег на колекцията narciso rodriguez for her. Завършена с праволинейна капачка в меко матово розово, новата nude палитра отразява деликатността и чистата красота на MUSC NUDE.
КРАСОТА