ТЕНДЕНЦИИ
На плажа с най-актуалните заглавия за лято 2022!

На плажа с най-актуалните заглавия за лято 2022!


Няма нищо по-хубаво в разгара на лятото, да посрещаме утрините си с чаша ароматно кафе в едната ръка и хубава книга в другата. Всеки човек има различни предпочитания в избора на жанр в литературата и в съвременния свят, става все по-лесно да се сдобием с търсената книга. Все по масово читателите предпочитат както да четат, така и да купуват книги онлайн. Тук ще Ви представим няколко бестселъра, които могат да се намерят на пазара тази година.


Винаги има решение

Бестселър #1 на Ню Йорк Таймс, преведен на 32 езика


Винаги има решение, Мари Форлео

Всички са луди по Мари Форлео. Най-популярната американска телевизионна водеща Опра Уинфри я нарече „една от най-влиятелните мислителки на новото поколение“.
Веднъж майката на Мари и казва: „Нищо в живота не е толкова сложно. Можеш да направиш каквото поискаш, ако запретнеш ръкави и се захванеш за работа. Винаги има решение.”

Завършила корпоративни финанси, Мари напуска работата си на Нюйоркската фондова борса, за да преследва мечтите си. Избрана от Ричард Брансън да оглави неговата програма за млади предприемачи, работила с някои от най-успелите и реализирани хора, днес тя е собственик на медийна империя, включваща телевизионно шоу с над 53 милиона гледания, подкаст с повече от 13 милиона тегления и обучителна програма B-School, която е помогнала до момента на повече от 65 000 души да се реализират професионално.

Мари споделя житейската философия, която я прави толкова успешна, в книгата „Винаги има решение“, която оглавява класацията за книги на Ню Йорк Таймс и се превръща в международен бестселър, преведен на 32 езика.
Независимо дали искате да напуснете задънена улица в живота си, да прекъснете някакво пристрастяване, да се научите да танцувате, да излекувате връзка или да развиете бизнес, „Винаги има решение” ще ви покаже как. Това е начин на мислене. Вземайки тази книга в ръце, вземате живота в ръцете си.

С публика и последователи в над 195 страни, Мари Форлео споделя практически решения как да открием призванието си, да преодолеем съпротивите си и да последваме мечтите си в книгата „Винаги има решение“.


ДРЪЖ СЕ!

Всеки ден ми дава нов шанс да се проваля малко по-малко!


Дръж се, Кристина Кузмич

Дългоочаквания дебют на една от най-известните майки в света с няколко милиона последователи. Вдъхновяваща, откровена и силна книга за една жена и нейните премеждията през живота и родителството с всичките му несгоди. За това как да бъдем себе си и колко е важно да продължаваме да вървим въпреки всичко, което сме и ни се случва.

“Дръж се” на обичаната от милиони жени по света Кристина Кузмич е книгата, от която всяка жена и майка се нуждае, за да проумее, че животът и е прекрасен такъв, какъвто е - несъвършен, непредсказуем и най-вероятно хаотичен. Без значение пред какво сте изправени, не е нужно провалът да бъде краят на вашия разказ. Винаги можете да сложите след сполетелите ви беди една хубава запетая с удебелен шрифт, да си поемете дълбоко дъх и да продължите напред.

Дръжте се, но не застивайте. Продължавайте да прелиствате страниците, докато не стигнете до някоя по-лесна глава, и току-виж сте се оказали на едно по-добро място.“

Изключително четиво не само за хората с деца, но и за всяка жена, бореща се с нейните житейски предизвикателства.


Училище по величие

Ръководство за пълноценен живот, който оставя следа!


Училище по величие, Луис Хаус

Най-продаван автор на Ню Йорк Таймс, лайфстайл предприемач и бизнес коуч - Луис Хаус е сочен за един от стоте най-успешните млади предприемачи в Щатите. Неговият подкаст с над 1300 епизода, носещ името на книгата The School of Greatness, среща ежедневно слушателите с едни от най-популярните и успели хора в света и е отличен за един от най-добрите подкасти за личностно развитие. Споделяйки премеждията и историите на изключителни хора, авторът дава пример как всеки може да преодолее трудностите в живота си и да заживее с усещането за значимост.

С изцяло практическа насоченост с тази книга Луис Хаус споделя важни препоръки и уроци, преживяни и споделени от него и гостувалите величия в неговия популярен подкаст. Упражненията и напътствията в нея помагат на всеки да стане майстор и да се стреми към величие в ежедневието си, както и да постига мечтите си чрез отдаване, осъзнатост, радост и любов.


Вселената пази гърба ти

Вселената е винаги на твоя страна!


Вселената пази гърба ти, Габриел Бърнстейн

Една от най-продаваните авторки на Ню Йорк Таймс и международен лектор Габриел Бърнстейн, ни показва как да отстъпим от нуждата да контролираме и чрез приемане и отдаденост да се отпуснем в усещането за сигурност и свобода.

Нейните истории и уроци от Вселената са далеч от захаросания „духовен имидж“. Те говорят за истинска трансформация на старите модели, понякога трудна, бодлива, нелицеприятна, но винаги честна и винаги, винаги любяща.

В свят, който твърде често ни кара да се чувстваме напълно безпомощни, да заживееш с доверие, че независимо какво се случва около теб, Вселената е винаги на твоя страна, е най-големият подарък, който можеш да си направиш.


Ретроградният Меркурий

Пътеводител за тайнствата на Ретроградиния Маркурий!


Ретроградният Меркурий, Ясмин Боланд и Ким Фарнел

Тази книга е рядък пътеводител за тайнствата на ретроградния Меркурий! Тя ще ви разкрие всичко важно за периодите, в които движението на планетата е ретроградно и ще ви помогне да използвате неговата енергия по най-добрия начин.

Много хора се страхуват от ретроградния Меркурий и не смеят да предприемат нищо по това време, обвинявайки планетата за всички несгоди и несполуки. Ясмин Боланд и Ким Фарнел предлагат един различен и практичен подход за работа с енергията на Меркурий в периодите на ретроградност. Те представят нова гледна точка, която разширява и обогатява разбиранията за това явление.

От книгата ще научите за влиянието на ретроградния Меркурий в зависимост от елемента, зодиакалния знак и дома, през който преминава, както и според съвпадите му с планетите от рождената карта, които среща по пътя си. Вярваме, че ще ви бъде полезна, независимо дали сте начинаещ или напреднал в астрологията.

Ясмин Болан започва кариерата си като журналист на свободна практика с увлечение към астрологията. Постепенно страстта и се превръща в професия и в момента тя е една от най-четените и награждавани писатели в света на тема астрология.

Ким Фарнел е автор на няколко книги. Тя е дългогодишен президент на Лондонската астрологична ложа, има и магистърска степен по „Културна астрономия и астрология“.


Дима Костова, LifeTime Publishing

Дами, казвам се Дима Костова и съм човекът зад Издателство Лайфтайм.

Издателство Лайфтайм е младо издателство с фокус върху силата на жената и красотата на нейния дух. Вдъхновяваща литература, която ни подкрепя да преминаваме през моментите в живота, когато губим почвата под краката си, помага ни да се заявим и да се устремим към своите мечтите.

Ако Ви е интересно да се запознаете с най-новите заглавия в различните жанрове, посетете нашият сайт.

Дами, с радост предоставяме отстъпка от 10 % за всички наши заглавия с код: VELIKOLEPNA10, вижте в рубриката Партньори.

За повече информация и контакт:
Телефон: +359 888 704 585
www.lifetimepublishing.eu

КНИГИ